Meestal vriendelijke assistentes en leuke tandarts (santos).
Wat ze hier doen heb ik in 40 jaar naar de tandarts nog niet meegemaakt zeer professioneel en nemen alle tijd en uitleg voor je
Kundig
Ik werd keurig op tijd geholpen, gedurende meerdere sessies. Men liet mij zelf meedenken en meekijken, zo ver dat kon. Het werktempo was hoog. Goede nazorg gegeven, bij een eindcontrole alles nogmaals nagekeken.
houdt mijn gebit in de gaten. bij klachten kan ik er snel terecht.
Ik had 1 gaatje die gevuld moest worden. Dit ging heel snel, wat voor mij heel prettig was.
De medewerkers zijn altijd vriendelijk, de assistentes zijn altijd voorzichtig en de tandartsen zijn duidelijk en professioneel! Kortom, goede praktijk.
Er werd gelijk geregeld dat mijn pupil door de tandarts werd gezien. Wat ons veel tijd en gedoe heeft bespaard. Waar voor dank.
Na een weekend tandarts, die het ook zo verwoorde. ben ik prima handen beland en voorlopig pijn vrij Chapeau
Ik ben goed geholpen, er wordt gekeken naar de beste oplossing.
Werdt direct geholpen, wat ik niet verwachtte, (Ik kwam om een afspraak te maken) ook wel een gelukje natuurlijk. Ik kwam voor een foto van de kaak, die is gemaakt en daarna goeie uitleg daarover gekregen.
Duidelijk uitleg
Groenendael 233D