Tijdens de behandeling gaf tandarts van Dommelen steeds aan wat ze ging doen. Ik heb dat als zeer prettig ervaren.
Wij zijn al lange tijd patiënt bij deze praktijk. Wij vinden de medewerkers deskundig en klantvriendelijk.
zie bovenstaande
Zeer goede ervaringen met het oplossen van problemen en altijd vriendelijk te woord gestaan,zeer goede tandarts waar je snel terecht kunt !
Lief mens heel geduldig als je een gaatje hebt! Maakt tijd zoveel je nodig bent
Ik heb tandarts angst maar ben al best lang bij deze tandarts en meneer stopt als ik het aangeef en geeft ook de stappen aan die die doet en moet doen
Op tijd,Keurig ,vriendelijk en professioneel behandeld.
Fantastische tandarts en assistentes zoveel geduld Stellen je echt gerust top
Was altijd bij een andere tandarts zag er tegen op om te veranderen maar had t veel eerder moeten doen! Super!
Gewoon goed, Henk ken ik al vanaf het begin van zijn praktijk in IJsselmuiden
Op tijd aan de beurt. Vriendelijk ook voor de kinderen
Tandartsen die hun vak verstaan en een heel fijn team om hen heen.
o.k.
Hoge mate van professionaliteit, goed team.
Vriendelijk, professioneel, geduldig en kindvriendelijk!
Ze is ze altijd even lief, en stelt me op mijn gemak. En vooral heel goed en kundig!
Vriendelijk,goede behandeling goede uitleg kortom zo als het hoort te zijn prima.
Goede wortelkanaalbehandeling gehad! Gelukkig is de pijn voorbij!
Er werd goed naar mijn klacht geluisterd en ik werd goed geholpen.
De behandeling word goed uit gelegd prima zaak.
Voelde mij prettig en goede uitleg over wat ze ging doen.
Je wordt er prima behandeld. Personeel is zeer vriendelijk
Deskundig,duidelijk
Groenendael 233D