Vriendelijke ontvangst, je wordt keurig op afgesproken tijdstip behandeld. Tandarts en assistent zijn zeer deskundig, luisteren goed naar je wensen en proberen dat, ook indien mogelijk direct aan te pakken.
ik wordt hier altijd fijn geholpen,werken goed op tijd.
Erg fijne tandartspraktijk. Erg kindvriendelijk en neemt de tijd voor je.
Goed behandeld en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren
Professioneel.
Vriendelijke tandartsen nemen de tijd voor de patiënt
Ik kwam voor de 1e keer bij deze tandarts, ik ben heel tevreden
De assistente had niet de juiste diagnose maar de tandarts zelf gelukkig wel. Voelde me serieus genomen.
Tot nu toe zeer tevreden, maar de behandeling is nog niet af gesloten
Een fijne tandartspraktijk. Je wordt goed geholpen en het personeel is vriendelijk.
Tandarts bremer is altijd erg geduldig en lief voor de kinderen.
Een praktijk waar geen onnodige handelingen worden verricht .. Wat goed is is goed .
alles is naar wens
zeer goed en klantvriendelijk
Deskundig, tijdig en met aandacht
Fijne atmosfeer, duidelijke uitleg en begrip.
Ivm klacht zeer snelle afspraak en goed geholpen
Vriendelijke en gemoedelijke sfeer.
Je wordt netjes geholpen en tanden worden keurig gereinigd. Ik zou deze tandarts zeker aanbevelen alleen als je een afspraak wil maken of verzetten zit het altijd de eerste 8 weken al helemaal vol.
Prettig personeel,heeft ook tijd voor een praatje.
Fijne tandarts, goede administratie en niet lang wachten in de wachtkamer.
Zie boven
Altijd goed.