Goede behandeling en fijne service
Ok word altijd prima geholpen
Er wordt goed geluisterd en iedereen is vriendelijk Ik heb het gevoel dat ik in goede handen ben.
Vanaf dat ik 4 jaar was zit ik bij deze tandarts, bijna 30 jaar dus. Altijd goed behandeld, ook in overleg wat de mogelijkheden en kosten zijn. Prettig in omgang.
Goed overleg van de behandeling
Alles goed geregeld en deskundige behandeling.
Bij de onverwachte problemen deze week werd er tijd gemaakt voor een consult. De adviezen door tandarts Bleeker waren duidelijk, de weg voor het vervolg met de verwijzing bleek minder . Dankzij de inspanning van assistente Hanneke en leidinggevende werd een spoedbehandeling mogelijk in Isala. ( aldus de kaakchirurg : zeer noodzakeLijk was) iedereen heel hartelijk dank voor jullie inspanningen!
Ik heb lang moeten wachten voor ik geholpen werd.
Prettig en deskundig
Ziet volgende controle met goed gevoel tegemoet.
Zeer positief. Weggegaan met een goed gevoel.
Ondanks geen voorstander te zijn voor een afspraak met de tandarts stellen ze mij altijd heel erg gerust . Meedenkend en heel vriendelijk
Er wordt steeds goed geluisterd en een passende oplossing gevonden. Duidelijke voorlichting,. Het ademt een vriendelijke en deskundige geur.
Afspraak, direct aan de beurt en vakkundig
Je voelt je op je gemak
We werden prettig en vriendelijk geholpen
Ben direct geholpen.
Leuk team, word met je meegedacht, word op je gemak gesteld. Vakkundig gewerkt, Ik ben in ieder geval heel blij met jullie
Duidelijk wat er gaat gebeuren en waarom. Relaxt.
Zoals vertelt was voor die tijd is er ook nu gedaan
Zeer begripvol voor een volwassen man van 53 jaar De behandeling verliep goed, en nadat de verdoving was uitgewerkt heb titaal feen klachten gehad
Wachttijd was wat langer dan normaal, maar verder prima. Tandarts Beimers is een fijne tandarts!
Al vele jaren bij tandartspraktijk Bleeker, altijd vriendelijk en prettig bejegend. Angst voor de tandarts, zoals vroeger (oorzaak schooltandarts!), ben ik al heel lang kwijt. Gewoon een prima tandartspraktijk!
Goede zorg bij vullen klein gaatje.
Groenendael 233D
8271 EM IJsselmuiden