Wij zijn ontzettende goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen. Juliën nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en dacht echt met ons mee, zonder opdringerig te zijn. De auto is keurig afgeleverd; schoon, netjes en helemaal zoals afgesproken. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hier hoog in het vaandel staat. Wij kunnen dan ook van harte Cars Completed aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en eerlijke service!
We zijn goed geholpen bij het zoeken naar een andere auto met al onze wensen. Julian is zelfs speciaal naar een locatie gereden om de auto voor ons te beoordelen en mee te nemen. Hierdoor een mooie aankoop gedaan met een goed vertrouwen in Cars Completed. Een volgende keer zouden we het weer zo doen en bevelen we zeker aan bij vrienden en familie. Onze andere auto hadden we ook in onderhoud bij Cars Completed en de service is altijd fijn en er wordt altijd goed mee gedacht.
Na jaren het onderhoud en soms een storing laten oplossen bij Cars Completed, deze week ook hier een auto gekocht. Je wordt hier netjes en naar tevredenheid behandeld. Bij een probleem wordt vooraf een inschatting gemaakt van de kosten en zonodig wordt er gebeld voor overleg. Een prima garage gerund door vriendelijke vakmensen. Ga zo door!
zeer nette zaak autos zijn schoon binnen en buiten!! na binnen komst netjes ontvangen elke vraag werdt netjes beantwoord testrit kunnen maken . bij ophalen van de gekochte auto wordt er de tijd genomen en je wordt prima geholpen
Toen ik niet verder kon met m'n auto hoefde ik voor een nieuwe auto niet verder te kijken dan mijn vaste garage Cars Completed, want daar stonden twee hele mooie Mazda 2's. Een daarvan werd het. Hierbij goed geholpen door Juliën. En het ging allemaal heel snel, wat ook fijn was. Nu, bijna 2 maanden verder, al flink wat ritjes met de Mazda mogen maken en hij doet het nog steeds.
Door verandering van mijn werk, was ik opzoek naar een auto met automaat. De zoekopdracht is uitgezet en niet veel later werd de auto al gevonden; een prachtig en goed onderhouden auto met vele mooie functies! De verkoper legde alles rustig uit waarna het een vertrouwd gevoel gaf en de auto is gekocht. Kortom: super bedrijf!
Mooie VW T cross aangekocht bij Juliën. Mooi om te zien hoe hij als 1e autotechnicus zijn kracht, kennis, kundigheid en kwaliteiten heeft gebundeld en vol trots nu al een aantal jaar eigenaar is van Cars Completed in Wehl. Blij met mijn aankoop en heel tevreden over het verloop, de benadering, het goede advies en de transparante communicatie van en met dit Achterhoekse bedrijf.
Afgelopen zaterdag mijn Kia Picanto opgehaald, een feestelijk moment. Het uitzoeken, uitleg en de communicatie verliepen uitzonderlijk prettig Als vaste klant kan ik dan ook alleen maar zeggen, een bedrijf die ik iedereen aan kan raden, ook als er iets met je auto is, ze staan je vriendelijk te woord, denken mee en helpen je zo spoedig mogelijk Julian en het hele team.....Bedankt!!
Superblij met de Fiat 500! Eerste indruk was direct goed, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Vandaag de fiat 500 opgehaald, geweldige service, TOP! Dankjewel Juliën, fijn dat we klant mogen zijn!
Afgelopen week hebben we een nieuwe Volkswagen Tiguan gekocht en hebben onze oude auto ingeruild. We zijn hierbij zeer professioneel geholpen door Juliën, eerlijke prijzen, open en snelle communicatie. Erg tevreden met de nieuwe auto!
Mijn eerste auto bij Cars Completed gekocht. Na een zoekopdracht een leuke sportieve Ford Ka mogen kopen die aan alle wensen voldeed. Erg blij met mijn eerste auto en de service van dit bedrijf!
Afgelopen week mijn nieuwe Audi A4 opgehaald. De aflevering was super. Hij nam echt de tijd om alle functies en toebehoren uit te leggen. Ik raad Cars Completed dan ook iedereen aan!
Goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van mijn opel corsa e. Nette aflevering en ook echt de tijd genomen om de boel door te nemen. Zeer betrouwbare en prettige benadering.
Goed en betrouwbaar bedrijf. We zijn vriendelijk ontvangen en heel erg tevreden met de aankoop van onze Peugeot 208. Auto is super netjes afgeleverd en was allemaal super snel geregeld.
Vandaag mijn Mazda CX 30 opgehaald. De afspraken zijn goed nagekomen. Een zeer prettige en eerlijke garage, Juliën en team heel erg bedankt.
wij moesten een nieuwe bus hebben en contact met Julien opgenomen de volgende dag stond de bus al klaar voor een proefrit s'middags de nieuwe bus gekocht. super service en snelle afhandeling. al jaren een tevreden klant, zowel zakelijk als prive. ga zo door
Zeer vriendelijk geholpen!
Goed geholpen en we zijn blij met onze aankoop!
Na elders in NL een auto via internet gevonden te hebben die aan onze wensen voldeed hebben wij Juliën gevraagd contact te leggen met betreffende garage. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de prettige manier van aflevering.
Ik ben al jaren na volle tevredenheid klant bij deze garage. Nu mijn oude auto omgeruild voor een nieuwe 2e hands auto. Alles perfect geregeld en superblij mee. Dank Juliën en team!
Zeer netjes ontvangen in een mooi opgeruimd en bijgehouden garage/showroom. Contact met Julien was zeer prettig en duidelijk in de uitleg.
Ik was al klant van dit bedrijf maar nu ook een andere auto hier gekocht. Je wordt geholpen door heel vriendelijk, deskundig personeel. En de service is hier altijd uitstekend!
Ik zocht een nieuwe auto en heb deze uiteindelijk hier gevonden na het zoeken bij meerdere dealers. Julien kon alle vragen goed beantwoorden en wist daarnaast ook nog een hele rondleiding in de auto te geven waarin hij alle snufjes uitlegde.
Een goede begeleiding met duidelijke afspraken, welke ook nagekomen worden. Het onderlinge contact was prettig en betrouwbaar. Een mooi bedrijf!
Fijne en goede service verleend. Zonder afspraak langsgekomen voor een proefrit. Was geen probleem. Opzoek naar een specifieke auto, maar toch iets compleet anders gevonden! Met goed overleg tot een goede deal gekomen!