Fijne ervaring

Ik had iets besteld en betaald maar de batterijen waren er niet meer, toen werd ik persoonlijk gebeld, en er zou een terug betaling komen voor de batterijen Persoonlijk contact vond ik erg correct Dank

Snelle levering

Nadat ik een mail kreeg dat het product weer op voorraad was heb ik het onmiddellijk besteld. Het is keurig verpakt en snel geleverd.

Uitstekend geholpen

Had rond kerst een bestelling geplaatst maar was in deze dagen blijven liggen , maar na telefonisch contact hebben gezocht is het probleem opgelost en kwam bestelling alsnog bij mij aan.

Verkeerde levering

Het duurt een eeuwigheid om een oplossing te vinden

Ruikt naar oplichting

Bij terugsturen van product zou een terugstuurbon afgegeven worden nooit gebeurd. Veel te duur bij action meer dan de helft goedkoper

2dehands

Mooi popup kerstboom , maar duidelijk reeds gebruikt. T was de laatste zeiden ze , dus omruilen niet mogelijk. Mail gestuurd en antwoord gekregen dat de doos toe was ?!?! De foto’s zijn nochtans duidelijk. Retourlabel gevraagd . 2 x , maar geen antwoord meer gekregen.

Pop up kerstboom besteld. Snel geleverd, duidelijke communicatie, top

Goede website en snelle levering

Een goed produkt. 2 kaarsen op afstandbediening, werken naar behoren. Goede website, duidelijk en overzichtelijk en snel geleverd.

Niet zoals verwacht

Mijn ervaring was niet zoals verwacht, na betaling bleef levering uit, zijn niet/slecht te bereiken via telefoon, whatsapp en mail. Via andere bedrijven van zelfde eigenaar eindelijk een reactie en werd de bestelling geleverd. Nu, paar maanden later krijg in weer het 1e mailtje dat ze de bestelling verwerkt hebben en z.s.m. zullen leveren. En een mailtje met een verzoek tot beoordeling. Komt ie: Kerstverlichting.nl zal het ongetwijfeld allemaal goed bedoelen en goed willen doen. Mijn advies is: kijk nog eens goed waar dingen fout/niet gaan zoals het hoort en beloofd is op de website. Hier is best nog winst te behalen.

Leek in eerste instantie uitverkocht, maar toch nog 1 gevonden. Prima geholpen door de helpdesk.

Goede kwaliteit

Sterke en degelijke slingerverlichting

Goed product

Ziet er naar verwachting goed uit.

Prima producten en snelle levering

Ik had een aparte transformator nodig voor de kerstverlichting omdat de oude was gevallen en een irritant geluid maakte. Hier een prima vervanging gevonden.

Top!

Ik heb een pop-up boom besteld omdat we in een verbouwing zitten en ik geen tijd en zin had om alle kerstspullen van zolder te halen. Echt super, zodanig zelfs dat ik er meteen nog 1 heb besteld. Boom staat in 5 minuten en verpakt in de platte doos neemt ie haas geen ruimte in. Het enige minpuntje is dat ik rood/wit had besteld en het rood/wit/goud is. Maar ze zijn super gezellig en volgend jaar zet ik ze zeker weer neer.

Kerstverlichting.nl krijg je echt alles

Schoonmoeder helemaal happy

Mijn schoonmoeder op leeftijd en met beperkt visueel vermogen was heel blij en tevreden met de 3 grote led- kaarsen met eenvoudige afstandbediening.

Aardige boom maar installatie handleiding op de site klopt niet

Aardige boom en daar is dan ook alles mee gezegd, zelfde soort staat op Ali express voor 3 tientjes en.... volgens mij heeft kerstverlichting ze zelf daar ook besteld. Opzetten van de bom is niet, zoals op de de site vermeld "hang het topje van de boom bovenin de standaard"maar "Zorg er eerst voor dat het metalen onderstuk van de bom met de uitsparing in het midden over de standaardpaal gaat en monteer dan pas het topje. Inderdaad vol met een paar ballen die binnen no time van de boom vielen doordat 1 van mijn katten er tegen aan tikte. De boom is erg licht en had een paar "ankers" nodig om overeind te blijven staan. of ik verder blij ben met deze "popup" boom? Half/half.

Slechte levering

Bij het bestellen wisselden de prijzen elke keer. Uiteindelijk besteld en betaald. Gisteren de levering gevonden voor de gesloten winkeldeur met een grote gescheurde doos. Slecht verpakt voor een dergelijk grote bestelling. Dit zegt niets over de kwaliteit van de producten maar dit kan gewoon niet.

Prima website

Uitstekend artikel en snelle bezorging

primaverzending

prima verzending. duurde even naar dat kwam door postnl. had zilver besteld maar kreeg goud. verder prima

Aangenaam verrast!

Snelle levering, mooi product. Website mag iets meer detail informatie geven over hun producten.

God service.

Varen er i fint indpakning, det var min hensigt at bestille 24 stk. men det var kun muligt med 10 stk. Hurtig levering. Det vil være dejligt med automatisk sprog oversættelse.

Gewoon heel erg goed

Product besteld en daarna keurig op de hoogte gehouden over voortgang en vervoer tot aan mijn voordeur. Conclusie: betrouwbaar en gewoon erg goed.

Snelle levering, mooie produkten

Snelle levering, mooie produkten. Blij met mijn bestelling.

SUPER!!

Led_kaarsen uitverkocht. Heb gebeld en men zei ze nog te kunnen bestellen. Kreeg 2 dagen later een telefoontje dat ze binnen waren gekomen en on-line kon bestellen. Waren de volgende dag al in huis. SUPERSERVICE

Postbus 13

3640AA Mijdrecht