Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Renovatie benedenverdieping en uitbouw is door S&H Totaalbouw (een aanrader) naar onze volle tevredenheid gedaan. Niels en zijn team zijn van topklasse, ze denken mee, geven advies en lossen alle eventuele problemen op, niets is hen teveel. Petje af voor jullie allemaal, jullie zijn toppers, wij zijn super blij met het eindresultaat. Bedankt voor de prettige samenwerking en de gezelligheid! Wij wensen jullie nog véél werkplezier en wie weet tot ziens! Grtz.
Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Overige
18 June 2024
Will en José
Dongen
Wij hebben onze totale benedenverdieping laten verbouwen door Niels en zijn mannen. Ze waren altijd netjes op tijd. Kwamen afspraken precies na. Goede nazorg. Zelfs fouten van b.v. de keukenboer hebben ze allemaal hersteld. Het resultaat is wat we hadden gehoopt. Strak, mooi en gezellig. En ze denken vooral in oplossingen!
Indelingswijziging, Keuken
29 August 2021
Els Lemmen
RIJEN
Wij hebben ons huis laten verbouwen. Een flinke klus. Personeel is meedenkend en erg behulpzaam. Fijn dat het grootste gedeelte van de verbouwing we de zelfde mensen hadden. Niets is te veel.
Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging
28 August 2021
Petra Jansen
Dongen
Woonkamer laten verbouwen door S&H Totaalbouw. Fijn personeel en ze denken met je mee! Als er wat is zijn ze goed bereikbaar. Wij zijn super blij met het eind resultaat!!
Indelingswijziging, Vloer, Keuken
27 August 2021