Digitaal, gebruiksvriendelijk en een service waar menig bedrijf jaloers op zal zijn!

Digibord variatie op de App is geniaal, enige verbetering is eventueel automatisch scrollen op ingestelde snelheid (tekst oefenen via digibord).

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Opnieuw een enerverende ervaring!

Dit jaar voeren we voor de tweede keer een musical op van de Muzikantine en we gaan er een topervaring van maken. Het idee dat kinderen het publiek mogen besturen is natuurlijk top! De liedjes zorgen voor veel afwisseling in soort en dat houdt het zingen van de liedjes leuk. Het blijft een voordeel dat het script eenvoudig aan te passen is aan de hoeveelheid kinderen in de klas.

Goede dialogen, liedjes en grapjes. Goed aangepast aan mijn 12 leerlingen

Super handig!

De musical was erg leuk en fijn dat die tot 17 personen aangepast kon worden. De instructies om een decor te maken en dingen aan te pakken waren fijn. De dansjes vonden de kinderen moeilijk en niet zo passend, dus wij hebben eigen dansjes verzonnen. We kregen positieve reacties uit het team en het publiek! De liedjes waren leuk en lekker afwisselend.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Het was een fijne musical, waarin er voor iedereen een rol binnen capaciteit te vinden was.

Het aangepaste script op de hoeveelheid personen, de begeleidende dansvideo's, de app, de suggesties waren allemaal zeer helder en droegen bij tot een geslaagde musical. Kortom het was een groot succes.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Supergrappige musical met leuke liedjes!

We hebben enorm veel plezier gehad met deze musical! Er zitten leuke typetjes in en de liedjes zijn pakkend, met leuke dansjes. Af en toe klopte de verhaallijn niet helemaal, maar dit was makkelijk aan te passen. Gelukkig hadden we 30 leerlingen, want nu konden we genieten van Theo van de EHBO! Leuke interacties met het publiek ook. Ik ben benieuwd naar de volgende musical van de Muzikantine!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Lekker snel, goed verhaal en top liedjes.

Tips: Naast een zang en karaoke versie van de liedjes, graag ook een 40% zang versie. (Veel meer) woordgrappen erin!!!!! Geluidsfragmenten niet te snel op elkaar. Regen/onweer.. bel.. (in Soap in de Soep) Zorg altijd voor een makkelijk te realiseren decor. Top: Keuze aantal spelers (dus geen dubbelrollen) is motivatie nummer 1 om voor jullie te kiezen. De app is motivatie nummer 2 De liedjes nummer 3 (Fijn dat ze niet zo lang zijn)

Hele leuke musical!

Ik heb met veel plezier deze musical ingestudeerd. Het was fijn dat het script precies op maat was, zodat ik geen dubbelrollen had en er voor iedereen een rol was. Ik vond het prettig dat er niet 1 grote hoofdrol was, de verdeling van tekst was prima. Er zaten leuke liedjes in. Voor de ouders zaten er ook veel leuke woordgrapjes in.

Fantastische musical

Hele aantrekkelijke liedjes, leuke verhaallijn. Super app en fijn dat de musical op maat is. Je kunt het precieze aantal spelers aangeven.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuke musical met veel afwisselende liedjes

Leuke musical met een nieuwe verrassend verhaal. Goed uit te voeren met een groep van 40 kinderen. De verschillende typetjes in het verhaal zorgen voor verrassende acteer talenten bij onze "acteurs".

Makkelijk

Fijn dat het op aantal spelers aan wordt gepast. Dansjes waren een beetje onduidelijk, kinderen willen liever geboren uitbeelden dan dansjes die niets betekenen. In boekje waren paar opkomsten niet duidelijk. Leuke musical! Leuke liedjes.

Onwijs leuke musical

App werkt heel fijn voor het individueel oefenen. Handig dat het script aanpasbaar is aan het aantal spelers. Fijn contact met Muzikantine; heel klantvriendelijk. Afwisselende liedjes, maar makkelijk aan te leren. Handig om het musicalpakket te kunnen downloaden: Digitale versie altijd bij de hand. Maar 1 decor, ook handig. Musical bevat leuke (droge) grapjes ;-)

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Supertoffe musical, met fijne, begrijpelijke humor!

De ingesproken app is superfijn! Top dat er dansvoorbeelden zijn. Heel compleet musicalpakket!

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Op maat geschreven, pakkende muziek en humor!

Zo fijn dat het aangepast wordt aan de grootte van de groep, we hebben zelfs al eens een musical gedaan met 9 leerlingen. De muziek is pakkend, mogelijkheden voor solo's, tweestemmig. Tips voor dansjes. Prettig werken met de app, zo kunnen de leerlingen gemakkelijk en in de huidige tijdgeest oefenen! Veel complimenten van ouders gekregen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Wie Heeft De Rol

Erg leuk en erg makkelijk om voor te bereiden

Als niet muzikale leerkracht vond ik het best spannend om de musical voor te bereiden. Echter zelfs zonder muzikaal talent lukt het door de liedjes op cd en het script, heel goed. En de uiteindelijke musical was fantastisch. We kregen veel complimenten.

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Leuke musical met veel grappige rollen en pakkende liedjes

Wij spelen de musical met 16 spelers, relatief weinig dus. Toch is de verhaallijn leuk en de karakters sprekend. Wel denk ik dat met meer spelers en dus een iets uitgebreidere verhaallijn het verhaal nog beter tot zijn recht zou komen. Ook heb ik in het script voor 16 spelers een paar kleine foutjes gevonden met het noemen van verkeerde namen. Zeker aan te raden!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuke musical met humor en leuke liedjes

Het was een geslaagde musical. Leuke humor en super gaaf dat liedjes tweestemmig waren.

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Een vrolijke musical waar creativiteit van gaat stromen...

Ontzettend leuke musical die overzichtelijk is uit te voeren met een kleine groep. Zó fijn dat ze op aantal te bestellen zijn. Deze musical blonk uit in de liedjes! Ze bleven allemaal tot het eind toe leuk om te zingen en/of te dansen. Leerlingen hebben dankbaar gebruikt van de app, wat voor deze groep een uitkomst was. Fijn was ook de suggestie voor het bouwen van het decor: hier en daar natuurlijk zelf wat aangepast, maar het resultaat was prachtig! Bij opvoering binnen de school hebben de leerlingen van groep 8 de leerlingen van 3-6 een zakje cup-a-soup meegegeven... Dit was de vierde musical van de Muzikantine: volgend jaar weer!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuke musical met ruimte voor toevoegingen

De kinderen hadden de musical gekozen en waren meteen fan, zelf moest ik er een beetje ingroeien. Ik heb een paar stukjes erbij geschreven en het eind wat veranderd, want het plot was best wel mager. Leuk: interactie met het publiek, goocheltrucs zijn een gave toevoeging. Bij elke musical gaat het erom hoe de leerlingen alles spelen en overbrengen. Bij deze musical is het extra van belang dat de grapjes goed worden overgebracht. Er staan niet superveel grappen in namelijk, dus het gaat echt om het acteerwerk. De liedjes zijn top!

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Een leuke en grappige musical

Het was weer een leuke musical. Leuke liedjes en geluidseffecten.

• Welke musical heb je opgevoerd? Bon Bonni Beach

Goed verhaal, heel dynamisch!

Echt een leuk verhaal, tof decor om te maken, heel verschillende karakters waardoor het past bij de verschillende kinderen.

Kanaaldijk 70

1832AD Koedijk

06 41126811

Over Muzikantine

Muzikantine schrijft en produceert musicals voor het basisonderwijs. Met een klein en gepassioneerd team willen we het muziek- en drama-onderwijs aanvullen met coole musicals. Voor een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling.