Een gave musical, ook als je geen soupkijker bent!

Het oefenen van de liedjes en het spelen van de verschillende scenes ging vanzelf.

Ontzettend leuke musical

Super dat de rollen op leerlingenaantal geschreven zijn. Erg leuke musical, vol herkenbare situaties en humor. Voorbereiding is prima. Gebruik van leerlingapp is een aanrader, zeker de deluxe versie!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

snelle musical met grappige teksten en goede liedjes.

Een vlotte musical. Met voor iedereen een leuke rol, of rolletje. De liedjes zijn leuk. Fijn dat het 1 decor is.

TOP

LEUKE MUSICAL, GOED MEE TE WERKEN.

Geweldige complete musical

Hele leuke musical! Erg fijn dat er een app bijzit, de musical precies op het juiste aantal kinderen is geschreven en helemaal compleet is. Leuk ook bij de zang dat je met meerdere stemmen kunt zingen en dat er ook overal bladmuziek bijzit. Heel leuk verhaal met veel humor! Tips zouden nog zijn: een losse lijst met benodigheden (staat er nu netjes per scene bij) en een soort "licht en geluid" draaiboek als apart documentje. In de app zouden misschien nog iets meer uitgewerkte dansjes mogen zitten die we echt na kunnen dansen. Ook zouden foto's als voorbeeld bij het decor fijn zijn.

Leuke, vlotte musical

De kinderen waren ontzettend enthousiast. Persoonlijk zou ik graag zien dat er wat meer diversiteit in de rollen komt wat betreft namen: het is allemaal erg Hollands.

Heel leuk

Musical heel goed beschreven over ideeën decor, aankleding en invulling van de rollen, voor iedereen te doen om aan te leren. Apps fijn, video’s erbij fijn.

Spetterende musical!

Musical past bij de belevingswereld van de kinderen. Leuke, aansprekende liedjes (+ dansjes) Hele handige app! Duidelijk tekstboekje

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Swingende, vlot lopende musicals!

Voor 2e jaar een musical van Muzikantine gedaan... dat wordt weer de hele zomervakantie de liedjes in mijn hoofd horen. Ze zijn pakkend, swingen lekker en spreken de kinderen aan.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Boeiende musical met leuke songs en vlotte choreografie

De choreagrafie bij de muziek is uitdagend, maar niet te lastig, Stap voor stap uitgelegd. Het verhaal is prima op het aantal spelers uitgewerkt. Soms zou je een dubbelrol willen invoeren (Theo en Leo).

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een musical met humor, actie en spanning!

Leuke musical met veel verschillende personages!

Top musical

De musical was heel leuk en heel duidelijk. De scènes mogen wat korter om het meer in stukjes in te kunnen oefenen.

Leuke musical, goeie liedjes

We hebben deze musical nu twee keer gespeeld en het leuke is dat hij geschikt is om veel in te improviseren: als je het verhaal kent, kan bv 112 zijn tekst prima zelf invullen om zo flexibel te kunnen spelen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Wie Heeft De Rol

Leuke liedjes, grappig verhaal.

Grappig verhaal, kinderen kunnen zich goed inleven. De liedjes zijn makkelijk en leuk. Fijn dat er niet echt een hoofdrol in zit, maar dat jullie werken met grote/middel/kleinere rollen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een leuke, humoristische musical die goed uitvoerbaar is!

Deze musical heeft een duidelijk verhaallijn en bevat humor. De leerlingen vonden het erg leuk om voor deze musical te oefenen. Het gebruik van de app en de leerlingenpagina online zijn erg waardevol voor zowel leerlingen als docenten. Deze musical zit zeker bij mijn favorieten door de jaren heen!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Langdradig verhaal en weinig humor

De musical is voor 41 kinderen geen aanrader. Het verhaal is dan te langdradig en komt niet helemaal uit de verf. Weinig kledingtips voor types die wel opvallender kunnen worden neergezet. Qua humor zit er niet heel veel in. Zijn wij met andere musicals wel gewend. Dus een gemiste kans. Voor ons dus geen aanrader en ook niet voor herhaling vatbaar.

Leuke, eigentijdse musical

Positieve ervaring met Soap in de Soep. Musical sluit aan bij de tijd en heeft leuke en passende karakters. Het aangepaste script en de app werken weer heel erg fijn. Ook de dansinstructies zijn duidelijk wat voor de kinderen fijn is om het thuis nogmaals te kunnen oefenen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een mooie musical met verschillende leuke rollen

Een musical met erg leuke, afwisselende liedjes. Fijn dat de rollen aanpasbaar zijn aan de hoeveelheid leerlingen.

TOP musical!!!

We hebben met onze klas de musical 'Wie heeft de rol' gedaan. Wat een leuke musical die ook nog eens interactief is! Er zit veel humor in en de liedjes zijn erg divers. Echt een aanrader!

• Welke musical heb je opgevoerd? Wie Heeft De Rol

Vrolijke musical geschikt voor zowel kleine alsook grote klasalsook

Met mijn kleine groep 15 lln zochten de lln naar de verbreding van mindvakantie. Heel goed te doen. Vrolijke nummers, goede begeleiding.

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Waanzinnig leuke rollen, super liedjes en een eenvoudig decor.

Het zijn waanzinnig leuke rollen. Voor iedere rol was het makkelijk om goede kleding te vinden. De kinderen konden zich super goed inleven in de rollen. Er zaten viel liedjes in de musical en deze waren erg leuk. Veel ruimte voor solo zang, maar niet noodzakelijk. De dansinstructies waren ook erg leuk. Bij twee liedjes had ik ook nog wel graag een leuk dansje gewild. Verder was het super. Het decor was makkelijk te verdelen in een visagieruimte en een set van een decor. De kinderen hebben de musical met veel plezier en enthousiasme gespeeld. Erg leuk dat het publiek er door de publieksopwarmers echt bij werd betrokken. Vooral voor de kinderen uit de andere groepen was het fijn dat ze even konden staan en bewegen. Tijdens de voorstelling voor de ouders was dit vooral een hilarisch moment.

Top musical!

Een heel mooi musical met liedjes die oprecht leuk zijn. Het sprak de leerlingen meteen aan en zijn vol enthousiasme het musical-avontuur aangegaan.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Soap in de soep is een hilarische musical!

Wat was de musical een groot succes. Er waren tranen van het lachen tijdens het oefenen, maar vooral tijdens het opvoeren. De typetjes, geluidseffecten, leuke liedjes, grapjes en het contact met de ouders zorgt voor een musical die nooit meer te vergeten is! Volgend jaar gaan we zeker weer kijken voor een musical bij de Muzikantine! Er waren een paar kleine foutjes in onze aangepaste versie van het script, een leerling die op zichzelf moet reageren, niet duidelijk wie waar af moet etc., maar zelf met deze foutjes was het fantastisch!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een musical waar nog lang over nagepraat zal worden!

Vanaf het moment van bestellen heeft Muzikantine geweldig met ons meegedacht. Met twee groepen 8 (23 en 25 leerlingen) hebben we de geweldige musical Soap in de Soep opgevoerd. De handige app en overzichtelijk website hebben er voor gezorgd dat de leerlingen, naast de 12 weken intensief oefenen, een geweldige voorbereiding hebben gehad op hun musical. Duidelijk tips en handvatten voor de leerkrachten maken dat we ons konden focussen op wat écht belangrijk was, de leerlingen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuke musical met vele humor!

De kinderen hebben de musical met veel plezier geoefend en opgevoerd. Er zat veel humor in verwerkt.

Kanaaldijk 70

1832AD Koedijk

06 41126811

Over Muzikantine

Muzikantine schrijft en produceert musicals voor het basisonderwijs. Met een klein en gepassioneerd team willen we het muziek- en drama-onderwijs aanvullen met coole musicals. Voor een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling.