FANTASTISCH

Instap klaar, Erg overzichtelijk voor de kinderen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

een hele leuke, musical met veel typetjes.

Wij vonden dit een hele leuk musical met veel verschillende typetjes. Alle kinderen konden op hun eigen manier hun ei erin kwijt en konden echt allemaal hun eigen typetjes spelen die bij hen past. Alles was op maat geschreven voor het aantal kinderen dat de musical doet, heel fijn! Leuke liedjes, die makkelijk te leren zijn voor de kinderen. Zeker een aanrader!

Groot succes!

Het materiaal van muzikantine was fijn om mee te werken en de kinderen hebben genoten van de liedjes, dansjes en het acteren. Ze konden er ook deels zelfstandig mee aan de slag en het was geschikt voor verschillende niveaus. Fijne ervaring!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuke musical. Fijn dat er veel rollen waren als je een grote groep 8 hebt.

Heel erg positief

Een leuke musical Mindvakantie. Ideaal dat het op maat gemaakt wordt! Met heel veel plezier met de groep aan gewerkt.

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Geweldig leuke musical vol humor en evenwichtige rollen.

11 jaar lang ben ik de leerkracht van groep 8 geweest, 10 van deze jaren heb ik voor een musical van Muzikantine gekozen. En ze worden alleen maar beter. Alle kinderen stralen, de musicals zitten vol humor en ieder kind komt goed aan bod. Er wordt veel extra's aangeboden, waarmee de musical goed geoefend kan worden. Ouders, familieleden, het team, de kinderen en wij als leerkrachten hebben weer genoten.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Wat een super leuke musical

We hebben afgelopen jaar de musical 'Mindv*kantie' gespeeld met een groep van 10 kinderen. Wat hebben de kinderen genoten en wat is het een leuke musical. Mijn complimenten voor de rolverdelingen, dit was ook top. Leuke liedjes, goede tips. Ik ben fan.

Alweer een top musical!

Al jaren vind ik de muziek van jullie musicals de beste en leukste. De app maakt het allemaal nog weer makkelijker.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Mooie liedjes, leuke verhaallijn met een boodschap.

Wij hebben dit jaar de musical Grenzeloos gedaan. De liedjes zijn door onze kinderen prachtig gezongen. Sommige nummers heeft onze zangleraar en pianist een octaaf hoger gezet omdat kinderstemmen makkelijk hoger kunnen zingen, dan de toonsoort waarin de liedjes geschreven zijn. Het was voor ons de eerste keer dat we met een gekochte musical gingen werken en dat was wel even wennen, dit omdat kinderen nu rollen hadden die in meerder stukken terugkwamen. We moesten met oefenen wat meer puzzelen. We hebben veel tijd aan zang en toneel besteed en we hebben zelf nog drie dansen toegevoegd. Dit maakte het geheel tot een prachtige show. Waar kinderen en volwassenen van genoten hebben.

• Welke musical heb je opgevoerd? Grenzeloos

Super totaalpakket, fantastisch resultaat!

Script op maat, uitgewerkte dansen en mogelijkheden om hier zelf je eigen draai aan te geven. Duidelijk verhaal, leuke grapjes tussendoor.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Ruim aanbod en goede informatie

Wij hebben nu tweemaal een musical opgevoerd van Muzikantine en dat is prima bevallen. Heel erg fijn dat je 'op maat' kunt bestellen. Vragen worden snel en kundig afgehandeld. Zeer tevreden over Muzikantine!

Geweldig!

Erg leuke musical! Het onderwerp sprak enorm aan. Daarnaast was de leerlingpagina fijn. Hier stonden de dansjes en liedjes op. Op deze manier was het een stuk makkelijker aan te leren.

Zeer gebruiksvriendelijke musical

Materiaal, klantenservice en uitvoerbaarheid uitstekend

Mindv*kantie, groot feest!

Heel handig dat de musical kan worden aangepast naar het aantal leerlingen. Geen decorwisseling. Wel even uitvinden hoe het decor praktisch en geloofwaardig in te delen. Pakkende liedjes. Voor ieder wat wils; kleine en grote rollen. Grappige personages. Kleding was niet ingewikkeld. Handig dat de leerlingen thuis ook konden oefenen d.m.v. De app. Ouders en andere belangstellenden hebben een topavond gehad!

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Een leuke musical met grappige teksten en geweldige liedjes!

Zoals gewoonlijk zijn de leerlingen het oefenen na een aantal maanden zat. Maar zodra ze een keer hebben opgetreden, willen ze dit blijven doen! Ouders enthousiast, want ieder kind heeft een 'hoofdrol' en voldoende ruimte om er iets 'eigens' van te maken.

Fantastische musical!

Deze musical zat goed in elkaar, er zat veel variatie in de liedjes en er zat humor in. Kortom, een echte aanrader!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuke musical waarin elke leerling in gevarieerde rollen tot hun recht kunnen komen

Met "Soap in de Soep" hebben mijn leerlingen een fantastische musical op de planken kunnen zetten. Dit is zeker te danken aan de goed doordachte rollen, waarin leerlingen al snel "een stukje van zichzelf" kunnen ontdekken. De hoeveelheid tekst per leerling is goed verdeeld, zodat iedereen voldoende aan bod komt. De liedjes ondersteunen het geheel geweldig en ook de app was een goede hulp bij het instuderen van tekst en enkele danspasjes. Het feit dat we de musical dit jaar in een echt theater mochten opvoeren, maakt het geheel tot een "niet te vergeten ervaring, waar ouders en leerlingen nog lang over na zullen praten".

Moderne musical

Na de trailer bekeken te hebben was mijn groep gelijk enthousiast dus heb ik het musical pakket besteld. Het is een vlotte, niet te lang durende musical met leuke liedjes tussendoor. Ook zitten er leuke grapjes in de rollen/tekst verwerkt waardoor het publiek regelmatig hardop moest lachen. Het decor is relatief eenvoudig te creëren wat ook een groot voordeel is. Al met al zijn wij erg positief over mindv*kantie de musical!

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Super leuke musical boordevol humor.

De musical 'mindvakantie' ingestudeerd met 11 leerlingen. De leerljngen waren super enthousiast en de ouders hebben genoten van de voorstelling. Het voelde als een feestje.

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Een feest voor student en docent

Werkt heel motiverend en gemakkelijk voor iedereen. De extra ingesproken teksten zijn aan te raden. Instuderen wordt veel makkelijker hiervan

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Fijne manier om de musical te oefenen

Verhaal soms wat warrig, maar de liedjes en dansjes en de gebruiiksvriendelijkheid is heel erg fijn!

Super!

De verhaallijn had spannender gekund. De kids hebben ervan genoten. De liedjes zijn pakkend en makkelijk in te studeren. Bij ons op de Koorschool is het belangrijk dat er meerstemmig gezongen kan worden. De muziek van "Soap in de soep" leende zich hier uitstekend voor. Het decor was makkelijk te visualiseren, de rollen duidelijk uitgeschreven en de App heerlijk makkelijk. Voor een leerkracht zeer werkbaar. Dank!

Soaptastisch

Script is helemaal aangepast aan het aantal leerlingen maar verhaal blijft leuk. Liedjes zijn goed aan te leren en leuk met solo stukken App maakt het makkelijk de liedjes en teksten te leren.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Leuk verhaal met vrolijke en aanstekelijke liedjes, wat zorgde voor enthousiaste leerlingen!

Deze musical was een groot succes! Het verhaal is leuk bedacht en biedt de leerlingen tal van mogelijkheden om uit te blinken. Bovendien zijn er rollen in alle maten, zowel voor wie veel durft en graag schittert als voor wie juist minder graag in de schijnwerper staat. De liedjes zijn goed en aanstekelijk, lekker muzikaal en swingend. Er werden een paar dansjes meegeleverd en dat was fijn, maar mijn leerlingen hebben ook op de andere nummers mooie dansjes bedacht. De zang- en rapsolo's biedt een aantal leerlingen de kans om nog eens extra te schitteren. Verder wordt het publiek er op een leuke manier actief bij betrokken, dankzij de publieksopwarmers. Dat maakte het voor het publiek extra leuk. Het decor en de attributen vragen niet teveel werk en is goed te doen door leerlingen, wat voor ons als leerkrachten ook prettig is. Zo konden we ons vooral concentreren op het acteerspel van onze leerlingen. We hebben genoten, leerkrachten, leerlingen èn publiek!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een origineel verhaal dat goed te volgen is!

Mindv*kantie is een leuke mysterie musical gevuld met leuke personages, magische goocheltrucs en catchy liedjes. Wij hebben de musical gespeeld met 40 kinderen en de rollen waren prima te verdelen. Wat belangrijk was, was dat deze musical ook goed te volgen was voor de jongere kijkers. Ik raad deze musical dan ook zeker aan!

Kanaaldijk 70

1832AD Koedijk

06 41126811

Over Muzikantine

Muzikantine schrijft en produceert musicals voor het basisonderwijs. Met een klein en gepassioneerd team willen we het muziek- en drama-onderwijs aanvullen met coole musicals. Voor een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling.