Een hele vrolijke, gezellige musical voor alle kinderen!

Mijn groep 8 en ik hebben genoten van deze musical. Wat een heerlijke, gezellige liedjes en grappige scènes. Jacoba Bellemans was favoriet!

Fijn voor kleine groep

Om voor een groep van 8 kinderen een musical te vinden is lastig, maar dit was zo wel gelukt. De kinderen hebben genoten. We misten alleen een plaatje van hoe het decor en de personen eruit konden zien.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Weer een vrolijke musical...

Vrolijke, aanstekelijke liedjes en leuke rollen.

Duidelijk en goed.

Duidelijk script, handig in gebruik.

Een groot succes

Ik heb al jaren groep 8 en dus ook al heel veel musicals gedaan. De musical ‘Soap in de soep’ is echt één van mijn favorieten. Snelheid in het verhaal, alle liedjes zijn leuk en voor ieder kind een shinemoment! We hebben ervan genoten!

Ongelooflijk leuke musical

Wat een feestje was FEESSIE! Een erg leuk en goed te volgen verhaal. Een gezellige musical die door de kinderen en de ouders zeer gewaardeerd werd! De liedjes waren heel erg leuk en de kinderen kwamen goed tot hun recht in de rollen! Ik dacht dat “Wie heeft de rol” de leukste was, maar we vinden deze nog leuker!

• Welke musical heb je opgevoerd? Feessie - de musical

Superleuke musical, leuke liedjes en scenes.

Superleuke musical met voor de kinderen iets voor 'elk wat wils'. De tekst van het slotlied is ook eenvoudig aan te passen voor het afscheidslied van de leerkrachten voor de kinderen. Leuke rollen voor iedereen en super aan te passen voor meer of minder spelers.

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Erg leuke vrolijke musical!

Een leuke musical met grappige rollen. Leuke liedjes! Prettige site om mee te werken. App hebben wij niet gebruikt. Tip: graag meer uitgesproken rollen, zodat de kleding ook wat afwisselender is, nu was er heel veel 'casual'.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een fijne musical, op maat gemaakt voor het aantal leerlingen, ondersteuning vanuit de Muzikantine.

Het was een geweldige ervaring. Wanneer je regelmatig kleine groepen leerlingen hebt, kun je het beste bij de Muzikantine zijn.

Leuke, grappige musical

Dit jaar hebben we de musical soap in de soep gespeeld met de groepen 7 en 8. Het script dat op maat (aantal leerlingen) gekozen kan worden is super fijn en duidelijk. De leerlingen vonden het erg leuk om te spelen en naast leuke personages, ook veel grappige momenten in deze musical. Een aanrader!

Gebruiksvriendelijk en top service

Ze houden goed rekening dat het praktisch is, niet teveel gedoe er omheen, rollen die makkelijk uit te voeren zijn. En vele extra's.

Geweldige musical!

De musical zat goed in elkaar. Er zat humor in, geen verliefde scènes waar de pubers in groep 8 zo'n hekel aan hebben, leuke liedjes met een erg gezellig, feestelijk deuntje en alleen maar leuke rollen. Een echte aanrader, de musical 'Soap in de soep!'

Een leuke, verrassende musical

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een gave musical, ook als je geen soupkijker bent!

Het oefenen van de liedjes en het spelen van de verschillende scenes ging vanzelf.

Ontzettend leuke musical

Super dat de rollen op leerlingenaantal geschreven zijn. Erg leuke musical, vol herkenbare situaties en humor. Voorbereiding is prima. Gebruik van leerlingapp is een aanrader, zeker de deluxe versie!

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

snelle musical met grappige teksten en goede liedjes.

Een vlotte musical. Met voor iedereen een leuke rol, of rolletje. De liedjes zijn leuk. Fijn dat het 1 decor is.

TOP

LEUKE MUSICAL, GOED MEE TE WERKEN.

Geweldige complete musical

Hele leuke musical! Erg fijn dat er een app bijzit, de musical precies op het juiste aantal kinderen is geschreven en helemaal compleet is. Leuk ook bij de zang dat je met meerdere stemmen kunt zingen en dat er ook overal bladmuziek bijzit. Heel leuk verhaal met veel humor! Tips zouden nog zijn: een losse lijst met benodigheden (staat er nu netjes per scene bij) en een soort "licht en geluid" draaiboek als apart documentje. In de app zouden misschien nog iets meer uitgewerkte dansjes mogen zitten die we echt na kunnen dansen. Ook zouden foto's als voorbeeld bij het decor fijn zijn.

Leuke, vlotte musical

De kinderen waren ontzettend enthousiast. Persoonlijk zou ik graag zien dat er wat meer diversiteit in de rollen komt wat betreft namen: het is allemaal erg Hollands.

Heel leuk

Musical heel goed beschreven over ideeën decor, aankleding en invulling van de rollen, voor iedereen te doen om aan te leren. Apps fijn, video’s erbij fijn.

Spetterende musical!

Musical past bij de belevingswereld van de kinderen. Leuke, aansprekende liedjes (+ dansjes) Hele handige app! Duidelijk tekstboekje

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Swingende, vlot lopende musicals!

Voor 2e jaar een musical van Muzikantine gedaan... dat wordt weer de hele zomervakantie de liedjes in mijn hoofd horen. Ze zijn pakkend, swingen lekker en spreken de kinderen aan.

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Boeiende musical met leuke songs en vlotte choreografie

De choreagrafie bij de muziek is uitdagend, maar niet te lastig, Stap voor stap uitgelegd. Het verhaal is prima op het aantal spelers uitgewerkt. Soms zou je een dubbelrol willen invoeren (Theo en Leo).

• Welke musical heb je opgevoerd? Soap In De Soep

Een musical met humor, actie en spanning!

Leuke musical met veel verschillende personages!

Top musical

De musical was heel leuk en heel duidelijk. De scènes mogen wat korter om het meer in stukjes in te kunnen oefenen.

Kanaaldijk 70

1832 AD Koedijk

06 41126811

Over Muzikantine

Muzikantine schrijft en produceert musicals voor het basisonderwijs. Met een klein en gepassioneerd team willen we het muziek- en drama-onderwijs aanvullen met coole musicals. Voor een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling.