Hoi, bedankt voor je review. Het is bijna onmogelijk om een aantrekkelijk verhaal te schrijven van ongeveer een uur voor 10 tot 40 spelers, waarin iedereen een evengrote rol speelt. Bovendien zijn er ook scholen die juist het tegenovergestelde willen. Vandaar onze keuze om ongeveer evenveel grote-, middelgrote- en kleine rollen te schrijven. Je kunt van ons altijd gratis een ander script ontvangen om leerlingen meer uit te dagen. Had maar even contact opgenomen, dan hadden we dat kunnen oplossen.
Hoi Linda, bedankt voor de positieve beoordeling! Wij willen ook heel graag wat jongens in onze dansvideo's, maar helaas zijn die (bijna) niet aanwezig op de meeste dansscholen. Zo ook niet op deze dansschool. ;-)
Hoi Marion, omdat we een nieuw systeem hebben ontwikkeld waarmee het mogelijk is om het script te wijzigen via de app, lopen we dit eerste jaar tegen een paar grenzen aan van het tekstboek. We hopen dat volgend schooljaar te hebben verbeterd. Bedankt voor je positieve beoordeling!
Hi, voor Soap in de soep is wel degelijk een ingesproken App Deluxe beschikbaar. Deze heb je dit jaar niet besteld helaas. Had ons even gevraagd, dan was het snel opgelost ;-)
Hoi Hans, goeie tip! We gaan bekijken of we voortaan ook het hele lied gaan gebruiken voor de meerstemmige voorbeelden. Een nadeel is dan wel dat je soms even moet wachten totdat de 2e stem klinkt, die zit vaak aan het einde. Een oplossing kan zijn om de voorbeelden te laten voor wat ze zijn en om extra karaoke versies te leveren met de 2e stem. Wij werken zeker niet met sjablonen! Elke keer wordt er weer vanuit een nieuw idee gewerkt naar een nieuwe musical. De trailers van de laatste jaren bevatten veel dezelfde items, in die zin hebben de trailers een sjabloon gekregen, maar de musicals zeker niet.
Hoi Aukje, zou je ons de foutjes die je hebt gevonden kunnen toesturen? Dan halen we ze er definitief uit. In principe zouden ze er niet eens in moet zitten ;-) Bedankt voor je positieve review.
Muzikantine schrijft en produceert musicals voor het basisonderwijs. Met een klein en gepassioneerd team willen we het muziek- en drama-onderwijs aanvullen met coole musicals. Voor een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.