Geweldig!

Ik heb de dresscode gedaan met mijn leerlingen. Het was een grote groep van 32 leerlingen. Fijn dat de musical ook voor grote groepen besteld kon worden. Het script zat heel goed in elkaar. De leerlingen konden de tekst makkelijk leren met behulp van de app. Leuke personages en geweldige liedjes!

• Welke musical heb je opgevoerd? Dresscode

Het zit goed in elkaar en leuke liedjes

Het is makkelijk te bestellen en het script staat vol met goede aanwijzingen waar de kinderen op moeten letten. Er is een tracklist dat makkelijk afgespeeld kan worden. Het verhaal is leuk, humoristisch en ook vertederend. Alles zit er in! Leuke diverse personages en ik had ook ruimte voor eigen invulling. Heel goed allemaal.

• Welke musical heb je opgevoerd? Play The Game

Leuke musical waar de groep, ik en het publiek van genoten hebben.

De musical was op het lijf geschreven voor mijn groep. Fijn om te spelen omdat de musical zich afwisselend op twee locaties afspeelt. De liedjes zijn vlot te leren, gezellig, af en toe vol emoties. Het enige minpuntje vond ik de de scène met hintsspletjes. Een beetje 1990! Maar de kinderen hebben zelf een mooie nieuwe scène bedacht en zelf geschreven. Met drie nieuwe spelletjes. Een klapper was het dozenspel en dat het publiek interactief wordt betrokken. We hebben zelf etiketten gemaskt voor Bubwater en vanwege de warmte iedere toeschouwer een eigen flesje Bub ( Bub, lekker tot de laatste drup) uitgereikt.

Leuke musical

Leuke musical!

Superleuke musical!

De liedjes waren geweldig en de kinderen vonden het superleuk om een spelshow te spelen.

Leuke musical!

Het is een erg leuke musical waarbij aan alles is gedacht. Ook voor mijn kleine klas (12 leerlingen) is dit te doen.

een top ervaring

De musical is een leuk verhaal, de liedjes zijn vrolijk, oplevend en heel goed te oefenen voor de kinderen. Wij hadden technische problemen en met heel veel geduld en expertise heeft de Muzikantine dit opgelost!!

Hartverwarmende kerstmusical!

De kinderen waren super enthousiast en speelden en zongen de sterren van de hemel!

• Welke musical heb je opgevoerd? De Wenskerstboom

leuke musical

Het waren (bijna) allemaal leuke liedjes. Dat het decor eenvoudig om te zetten was vonden wij een groot voordeel! Nadeel: het afdrukken van de boekjes op A4formaat en niet op A5 in boekvorm. Vond ik echt niet handig! Jammer dat het stemmen op de kandidaten met de zaal pas zo laat werd gecommuniceerd. We hadden dus zelf maar een tekst geschreven en de boel aangepast. De geluidsfragmenten en liedjes stonden mooi in een map: het starten kostte meer tijd dan verwacht: dat was voor onze techneut echt inschatten en eerder aanzetten. Nog 1 tip: Het laatste lied was echt mooi. Herhaal een volgende keer het refrein als een encore, na het applaus van de trotse ouders! Verder een complete musical en ideaal dat het op elk aantal leerlingen aangepast werd!

Geweldige interactieve musical!

Ze hebben het weer geflikt! De musicals van Muzikantine zijn bij ons op school al jaren een succes. De laatste, Play The Game, deed het weer erg goed! Veel spanning, interactie met het publiek en boordevol humor. Gegarandeerd succes dus!

Mooie compacte musical, gebruiksvriendelijk

Het decor was eenvoudig en er waren weinig rekwisieten nodig, dat is echt een pre! De musical was gelukkig ook binnen 5 kwartier afgelopen, want mij ervaring is dat de musicals van de Muzikantine wel langer dan 1,5 uur kunnen duren... We vonden de dansvideo's heel fijn en de kinderen hebben genoten van het dansen. De liedjes vond ik steeds leuker. Het verhaal vond ik niet heel sterk, maar de ouders vonden het erg leuk en het was ook goed te volgen op de avond zelf! De typetjes van de gasten op het kasteel waren heel leuk uitgewerkt, ook met de nodige humor, vooral Henk en Ada. Tommy en Sammy waren ook heel leuk en het lied van Sammy ontroerend! Ik vond de rollen van de crew vrij saai, geen humor. Dit mag er echt meer in. Ik vind de muzicals van de Muzikantine wel altijd heel gebruiksvriendelijk en ook deze was weer perfect op maat!

• Welke musical heb je opgevoerd? Mindv*kantie

Catchy en hip

We voeren al jaren de musicals van de 'Muzikantine' op. De reden hiervoor is dat de liedjes altijd catchy en bij de tijd zijn. De liedjes blijven (sorry leerkracht) tot na de zomervakantie in je hoofd zitten ;-) Het Europapa klinkende liedje was dit jaar een hit. Natuurlijk ontbreken het rustige mooie liedje en de tranentrekker aan het eind van de musical niet. De herkenbare rollen in Play the Game waren erg fijn. De karaktervorming en het vinden van een kostuum waren hierdoor een stuk eenvoudiger. De humor is niet plat en volop aanwezig, mits je het de kinderen goed aanleert. Leuk dat er ook nog een rol voor het publiek was.

Makkelijk decor, praktisch

Voor de kleine groep 8 van 10 kinderen was deze musical goed geschikt. Een ander voordeel was het decor en de materialen op het podium, deze waren goed te realiseren. De app om de dwarsligger te kiezen verliep prima. Deze kon je mooi met de ouders toepassen. Tijdens de generale repetitie met de kinderen van school hebben wij de keuze gemaakt om de handen op te steken. De liedjes waren snel in te studeren en blijven makkelijk in je hoofd hangen.

• Welke musical heb je opgevoerd? Play The Game

Het was een superleuke musical

Het was een hele leuke, gave musical. Hele leuke en positieve reacties gehad. We kijken nu al uit naar de nieuwe musical 'hotel kippenvel' Alles hebben jullie goed uitgewerkt. De app is erg handig. Heel veel handige documenten die we konden gebruiken. Echt top!

• Welke musical heb je opgevoerd? Play The Game

Leuke musical, leuke en pakkende liedjes

Met veel plezier hebben wij de musical Play The Game gespeeld. Handig de app, fijn ook dat ik daar tekst ik kon wijzigen. Ook top dat alle rollen door jongens als meisjes gespeeld konden worden. Als tip wil ik nog meegeven, dat het fijn is als de plaatjes ook zowel een jongen als meisje kunnen zijn. Dat kon je nog niet veranderen. En er stond dan in de zinnnen 'hij bij de dokter (ik had een zij), bijv. Was ook bij andere rollen. Gelukkig kon ik de tekst downloaden en dan zelf aanpassen. En was wel met decor aan het stoeien. Achtergrond beetje saai, meer tips zouden wel welkom zijn.

Een leuke interactieve musical

We hebben heel veel lol gehad met deze musical. De interactie met het publiek was erg leuk. Vooral de scènes van Gametalk lokte lachsalvo's uit het publiek. De app is echt een aanrader om de tekst, liedjes en dansjes ook thuis te kunnen oefenen.

Super leuke musical!

• Welke musical heb je opgevoerd? De Wenskerstboom

Erg leuke musical met stoere liedjes en veel humor!

Ik vond het erg leuk om aan deze musical te werken. Heb wel de dansjes/bewegingen zelf gemaakt met de leerlingen omdat we die in jullie video’s niet ‘cool’ genoeg vonden.

• Welke musical heb je opgevoerd? Wie Heeft De Rol

Super!

Echt een hele leuke musical. Fijn dat jullie zo flexibel zijn met het aantal spelers. De musical werd op onze cluster 2 school gespeeld door leerlingen met een tos. Er zaten soms lange zinnen en monologen tussen, maar de leerlingen hebben het echt heel goed en knap gedaan! De tekst was niet te moeilijk of te veel. Leuk en logisch verhaal dat de leerlingen ook helemaal begrepen. Echt super.

• Welke musical heb je opgevoerd? Wie Heeft De Rol

Aansprekende vlotte musical vol mogelijkheden.

Voor de tweede keer (op een andere school) deze musical opgevoerd. En wederom een succes. Iedereen positief, vooral over de zeer smaakvolle liedjes. Ook de (dubbel)rollen, decor, attributen duidelijk en begrijpelijk uitgelegd.

• Welke musical heb je opgevoerd? Hippie Hotel

Leuke, humoristische musical

Een leuke musical, met veel humor. Wij hebben hem aangevraagd voor een groep met 8 kinderen en werd perfect op maat geleverd.

• Welke musical heb je opgevoerd? Play The Game

een gezellige spannende interactieve eindmusical

Het script en de aanwijzingen zijn duidelijk. De rollen zijn leuk geschreven. Het is een script waar je zelf nog dingen aan kan toevoegen. Heel erg leuk en duidelijke dansfilmpjes.

• Welke musical heb je opgevoerd? Play The Game

Het was een hele leuke musical, zeker voor een groep die acteren niet heel leuk vindt.

Leuke musical! - Fijn dat er twee groepen konden worden gemaakt. In scene 1,3,5,6 zaten steeds dezelfde kinderen en in scene 2,4,7. Dat maakte het oefenen fijn. - Weinig attributen nodig en spullen voor het decor. - De dansjes waren voor de meeste jongens veel te moeilijk. Er was weinig herhaling!

Fantastisch

Een geweldige musical met hele leuke nummers en leuke personages. Erg fijn dat je een script op maat krijgt.

• Welke musical heb je opgevoerd? Play The Game

Superleuke rollen en geweldige liedjes!!

De klas was vanaf dag 1 enthousiast!! Enthousiasme over het verhaal, de rollen, de liedjes, de dansjes.....oftewel alles!!!!!!

Kanaaldijk 70

1832AD Koedijk

06 41126811

Over Muzikantine

Muzikantine schrijft en produceert musicals voor het basisonderwijs. Met een klein en gepassioneerd team willen we het muziek- en drama-onderwijs aanvullen met coole musicals. Voor een onvergetelijke ervaring voor iedere leerling.