Gewoon goed !

Duidelijk advies, snelle afspraak om te laten inbouwen, goede prijs en perfecte service !!!!

Topkwaliteit

Kennis van zaken en netjes gewerkt

Tevreden klant.

Snelle en correcte behandeling.

Positieve ervaring.

Eerlijke informatie. Goede kwaliteit.

Deskundig

Zeer vriendelijk, maar dat wist ik al.

Top service

Ik kon meteen langskomen. Prima geholpen en vervolgens werden ook nog ramen en matjes gestofzuigd. Kortom top service!

Goede service, vriendelijk personeel

Zelfs bij een eenvoudige ingreep als een bandenwissel weten ze nog de verwachtingen te overtreffen door hun Advies en zorg voor de auto.

Goed geregeld

Vakkundige mensen en zeer goede service.

Een tevreden klant

Kwam er net voor mijn vakantie achter dat mijn auto nog APK gekeurd moest worden. Vanwege de urgentie hebben ze bij Encase een plekje vrij gemaakt om mijn auto te keuren. De auto is uitgebreid en secuur gekeurd , ruitenwisser vloeistof werd bijgevuld, voorruit ontvet en zelfs gestofzuigd! We konden wachten in een nette ruimte met koffie! Aardig en kundig personeel! Aanrader!

• Bereikbaarheid

Top garage eerlijke prijzen en goede communicatie

Mijn eerste ervaring met Encase was toen mijn vrouw een gebroken veer had aan de auto van haar. Ik werd gebeld door hun met de mededeling, dat veer gebroken was. Ik kreeg gelijk te horen hoeveel dat zou kosten. Dit was niet een indicatie dit was de prijs wat het maximaal kosten zou. Tevens gelijk mijn wagen voor onderhoud en APK ingepland. Ook hier kregen wij gelijk een totaalprijs te horen. Toen bleek dat er een defect was werd dit gelijk gecommuniceerd. Defect en prijs van de reparatie werd gelijk duidelijk aangegeven. Kortom goede kundige garage met ZEER DUIDELIJKE COMMUNICATIE EN EERLIJKE PRIJZEN…. Auto defect… niet lang hellen Encase bellen

• Bereikbaarheid

Netjes ontvangen en alles goed gegaan

• Bereikbaarheid

Meedenkend en zeer service gericht

Al een aantal jaren vaste klant en altijd tevreden. Ook voor vragen en of advies zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Super Team

Heel klant vriendelijke op elkaar ingespeeld team, dat weet waar ze over praten en ook Deskundig in zijn met wat je koopt.

• Bereikbaarheid

vriendelijk, duidelijk en professioneel.

Mijn ervaring is uiterst positief. Ná mijn afspraak te hebben gemaakt, waarin wat te doen én prijs besproken te hebben is eigenlijk alles vanzelf gegaan. Super service en vriendelijk personeel en het allerbelangrijkste is dat men zich aan afspraken houdt ! Een échte aanrader !!!

Perfecte service!

Perfecte service, goede kwaliteit!

Snelle service

Ondanks mijn onverwachtse extra issue met de auto toch gewoon geholpen en was dit slecht een kleine hick up om de overige reparaties binnen de tijd af te ronden, erg prettig

Gewoon geweldig.

Ik ben gekomen om een bandenwissel, hebben voor af een prijsafspraak gemaakt. Banden waren gewisseld en vervolgens werd mijn camper uitgezogen vloeistoffen van de motor gecontroleerd en bijgevuld. dit alles voor dezelfde prijs. Dit is pas service.

Supersnelle oplossing!

De combinatie van mijn Brodit telefoonhouder en de kabel die erbij hoort irriteerde al maanden. Telkens als ik over een hobbetje reed verbrak de verbinding. Één bezoekje aan Encase Maastricht was voldoende om de oorzaak te vinden. Dezelfde dag de nieuwe onderdelen besteld en de dag erna ingebouwd en aangesloten. Helemaal super. Probleem opgelost.

Eerste ervaring is top

Zeer vriendelijk personeel. Goede uitleg over stand van zaken. Komen profescioneel over. Zoals afgesproken ook goede nazorg. Oja zelfs de eigenaar had zelf nog even tijd en een snoepje voor mijn voor mijn 4voeter. Tot nu toe tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed en duidelijk

Goede en duidelijke uitleg over hetgeen dat je besteld. Een goede service en nette afhandeling volgens de gemaakte afspraak.

vriendelijk, netjes en behulpzaam. Prima

Zeer goed geholpen opdracht uitgevoerd naar afspraak. Snelle afhandeling. Wachten onder genot van een goede kop koffie.

perfect

Vriendelijk en heel erg behulpzaam een top bedrijf

Goede service!

Goede service en altijd netjes behandeld geworden.

Top garage

Altijd goed geholpen of je nou voor een kleine of een grote reparatie gaat. je wordt altijd goed geholpen of geadviseerd door een Top team.

Fregatweg 124

6222 NZ Maastricht

043-2086017

Over Encase Car Mechanics

ENCASE : DÉ SPECIALIST IN INBOUW EN SERVICE VAN AUTO, BOOT & MOTOR IN LIMBURG! Maatwerk is ons motto! Er is geen klant en geen auto, boot of motor hetzelfde. Bijna alles is naar wens aan te passen zodat u als tevreden klant uw voertuig kunt besturen. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde inbouwers/monteurs vertellen u graag over de mogelijkheden wanneer u een aanpassing in uw voertuig wenst aan te brengen.