De mannen van Encase hebben ons wederom goed geholpen met een acuut probleem aan onze auto.
Heerlijke snelle service en een bereidheid om snel tot oplossingen te komen.
Kwaliteit staat voorop. Levert goed werk af en staat altijd voor je klaar mocht er toch nog iets zijn. We zijn nu voor verschillende bct en mdt geweest voor in/uit te bouwen voor onze taxi,s en we gaan ook nergens anders meer . Je kan beter wat langer wachten als hij het druk heeft dan elders te gaan ,daar zijn wij wel achter gekomen. Echt een vakman. Hij ziet een probleem als een uitdaging ,hij vind wel een oplossing.
Afgelopen week cruise control laten inbouwen, erg tevreden over service! Klantvriendelijk, deskundig en goede service, kortom: aanrader!
goede service
Prima geholpen. Afspraak is afspraak. Helemaal tevreden.
Ben super goed geholpen en kon ook meteen met problemen terecht voor een goede oplossing top service
Ik wordt er altijd snel en goed geholpen. Vriendelijk en eerlijk personeel. Zeker een aanrader.
Behoorlijke reparatie aan mijn auto nodig wegens kapotte distributieketting. Goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden over het verdere verloop. Over 1,5 week nogmaals een afspraak ingepland om even te controleren of alles nog steeds in orde is. Erg fijn dat er ook een leenauto ter beschikking was. Dit keer was het een grote klus maar ook voor een beurt en APK zou ik hen zeker aanraden.
Snel geholpen ondanks drukte, probleem verholpen.
Goed snel op een vriendelijke en tevens met een goede uitleg geholpen. Ik ga er zeer zeker terug.
Via Social Deal een onderhoudsbeurt van mijn airco gekocht bij Encase. Helaas bleek er meer aan de hand, waardoor ik eerst terug moest naar mijn eigen garage. Nadat bleek dat zij mij niet goed konden helpen heeft Angel mij uitstekend geholpen. Super fijn dat je gebruik kunt maken van een leenauto. Goede service, duidelijke uitleg en je krijgt je auto helemaal netjes gestofzuigd terug. Ik ben meer dan tevreden, Top service!
Prima service, eerlijk advies.
Ik kwam voor een audio upgrade bij Encase terecht en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. De kwaliteit van de geplaatste speakers, versterker en subwoofer is zeer goed.
Prima service, vriendelijk en betrouwbaar
Airco weer helemaal inorde , tips gekregen wat we voorheen niet wisten . Klantvriendelijk ,professional met echte kennis .
goede service
Onze airco doet het weer perfect! :) Dit was een flinke klus, alles ging netjes in overleg en als ze tussendoor iets tegenkwamen kregen we een belletje met de vraag of ze dit ook even moesten repareren. Uiteindelijk hebben ze 3 dingen gerepareerd en rijdt de auto weer prima en lekker koel :) Ook over de prijzen waren ze eerlijk en schappelijk en daarbij kregen we direct een leenauto want ze wisten niet zeker hoe lang het zou duren. Toen de auto klaar was en ik er mee weg kon rijden vond ik nog een lekker presentje op de bijrijdersstoel. Dus wij zijn echt dik tevreden en zouden Encase zeker aanraden!
Ik kan alleen maar positief zijn. Het advies was duidelijk en het werk is goed uitgevoerd. De service die erbij zit is ook goed. Kortom. Zeker een aanbeveling.
Vakkundig en servicegericht. Humor ook. Lekkere bank in de wachtruimte. Prima koffie. En in Maastricht natuurlijk: altijd een bezoekje waard.
Goede en correcte service en vriendelijk
Goede uitleg en klantvriendelijk
Eerlijk advies, ook als iets niet nodig is. Dat zorgt er voor dat je terug gaat.
Super service
Fregatweg 124
6222 NZ Maastricht
ENCASE : DÉ SPECIALIST IN INBOUW EN SERVICE VAN AUTO, BOOT & MOTOR IN LIMBURG! Maatwerk is ons motto! Er is geen klant en geen auto, boot of motor hetzelfde. Bijna alles is naar wens aan te passen zodat u als tevreden klant uw voertuig kunt besturen. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde inbouwers/monteurs vertellen u graag over de mogelijkheden wanneer u een aanpassing in uw voertuig wenst aan te brengen.