Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klimaland/Wijchen heeft zowel in 2026 (Nijmegen) als in 2018 (Malden) een Daikin airco-installatie in onze woning geplaatst. Beide keren ben ik - vanwege de moeilijke bereikbaarheid per telefoon en email - naar het bedrijf toegereden om ter plekke een prijsopgave te krijgen. Wij waren het snel eens over de prijs en binnen korte tijd kon gestart worden met de werkzaamheden. De monteurs zijn zéér vakkundig en inventief!
8 May 2026
Niek
Nijmegen
Helaas een foutje gemaakt met huisnummer. Netjes bericht. Ze zeiden het al verzonden te hebben zonder huisnummer. Wat raar is want er is geen track en tracé wat voor een redelijk bedrag. Daarna na lang bellen mailen geen reacties een slechte revieuw gezet. Ineens gehoor. Alles zou geregeld worden meneer had 1 dag in het zkh gelegen nierstenen en zijn werknemers waren niet goed. Want waren invallers dus nogmaals sorry en het zou volgende week geregeld zijn. Of ik mijn revieuw dan weg wilde halen. Laat maar eerst zien wat je waard ben. Inmiddels weer 3.5 week verder en krijg geen antwoord nergens op. Dus mijn revieuw word weer bevestigd
Beveelt niet aan
24 September 2025
Nick
Driebruggen
Onze ervaringen met Klimaland is goed. We hebben voor ons kantoor 8 Mitsubishi airco systemen gekocht bij Klimaland , deze zijn naar binnen enkele weken na opdracht geïnstalleerd. Namens alle collega's heren bedankt. Het is nu heerlijk koud op kantoor.
19 June 2024
R
Nijmegen
Klimaland heeft bij ons een daikin warmtepomp en zonnepanelen geleverd, hebben rekeningen gehouden met ons verbouwing en hebben in dag delen alles uitgevoerd
10 May 2024
H. Smits
Nijmegen
Vorige week heb ik melding gemaakt bij Klimaland dat mogelijk een airco niet goed zou functioneren. De airco’s zijn in 2020 geïnstalleerd. Vanavond rond 6 uur kreeg ik een telefoontje van een monteur van het bedrijf of hij nog eventjes naar de airco mocht komen kijken. Zij waren met z’n tweeën. Zij hebben de leidingen nagekeken en hebben geen grote gebreken geconstateerd. Zij maakten op mij (leek) een deskundige indruk en hebben mij uitvoerig uitgelegd wat het probleempje was. Niets anders dan lof voor de snelle afwerking van mijn “klacht” en de deskundigheid van de monteurs.
14 July 2022
Tiny Smits
Beers
Bij Klimaland heb ik een Daikin warmtepomp en 2 Daikin airconditioners gekocht voor onze slaapkamers, alles is naar onze volledige tevredenheid geïnstalleerd. Ze hebben alles keurig netjes opgeruimd en werkend opgeleverd met uitleg over de bedieningsmogelijkheden en werking van de systemen. Klimaland is zeker een aanrader.
25 March 2022
Wouter
Utrecht
We zijn tevreden met de service van Klimaland. Er is bij ons 2 airco systemen geleverd en geïnstalleerd. Eind resultaat mag er dan ook wezen. Hebben keurig netjes gewerkt.
21 August 2021
P.A.