het duurde even maar het resultaat mag er zijn

Ik ben blij en dankbaar dat u dit heeft weten te bereiken. Zelf geprobeerd maar niet gelukt. Top!

Kleine moeite met goed resultaat

Op een eenvoudige manier heb ik de benodigde gegevens aangeleverd. Ik verwachtte niet dat het nut zou hebben om bezwaar te maken tegen de hoogte van de W.O.Z. waarde van ons onroerend goed. Daarom was ik heel verrast dat het zo goed uitpakte. Heel veel dank voor de gedane moeite. Met vriendelijke groet, Jeanne Rombouts

Ik ben blij met het resultaat bedankt!

Ik ben blij met het resultaat bedankt!

Een prettige verrassing net voor sinterklaas

Ongeacht het feit dat het hele proces wel lang heeft geduurd, ben ik blij met de uitkomst. Het feit dat het lang duurt ligt misschien niet aan WOZwet.nl maar ook aan de gemeente. Zeker de moeite waard om een bezwaarschrift via WOZwet.nl in te dienen. Het kost je persoonlijk heel weinig moeite en is bovendien kosteloos.

Een folder in de brievenbus, gaf aan om de WOZ te verlagen.

Ik hoefde alleen de folder door te nemen en gebruikelijke wijze de gegevens in te vullen. Ik heb nooit eer in mijn hele leven iets meegemaakt ten aanzien van een aanvraag, in welk instantie dan ook, die mij zonder enige probleem en of verder vraag, is geregeld en meteen een goed bericht heeft doorgegeven. Fantastisch! Ga vooral zo door. Groet SB, Almere

Het heeft even geduurd maar ik ben ontzettend blij met het behaalde resultaat

Ben ontzettend blij met het resultaat

Zeker een aanrader

Het duurde een tijd voordat het rond was en de uitslag er was. Maar de uitslag was zeer bevredigend. Zeker een aanrader!!

Is het wachten waard

Het heeft even geduurd (ambtelijke molens)maar het resultaat is er wel na. Een flinke verlaging van de WOZ. Mag ik u allen hartelijk danken voor jullie hulp

Ze hebben ervoor gezorgd dat de WOZ-waarde is verlaagd.

Mijn WOZ-waarde is verlaagd. Wel jammer dat ik tussentijds niet op de hoogte ben gehouden van de ontwikkelingen.

Iedereen het zijne, zo hoort dat.

Niet geprobeerd is altijd mis! Als het opvalt, dat de verhoging onredelijk is in vergelijking met voorgaande jaren, is het altijd de moeite waard om bezwaar te maken! En met de gratis hulp van WOZ-wet.nl is zulks goed gelukt. Goed werk en dank U wel

Makkelijk aan te vragen voor hulp

Aanvragen voor hulp ging goed en verder werden we goed geïnformeerd over de voortgang. Bedankt voor de hulp!

Was makkelijk en snel geregeld, heb vrij weinig hoeven doen, behalve aanmelden, taxateur ontvangen, rondje door t huis en per mail verlaging ontvangen. Raad het iedereen aan om toch te proberen. Het heeft mij geld bespaard.

Goed contact en mooi resultaat:-)

Bezwaar laten maken. Prettig contact en een mooie uitkomst op het bezwaar. €28000,- is de WOZ naar beneden bijgesteld. Toch een besparing van circa €118,- per jaar. WOZwet, bedankt!

Makkelijk ingediend, correct en geen omkijken verder naar.

Het was opvallend makkelijk om het verzoek van bezwaar-aantekenen in te dienen. WOZWET.nl heeft dit vervolgens opgepakt en volledig verzorgd. Tussentijds werd ik door hen op de hoogte gehouden, en zojuist de definitieve beslissing te horen gekregen. Voor mij zeker positief uitgevallen. Keurig hoor!

Excellente service

Na mijn eerste aanmelding werden er meer foto's gevraagd om op te sturen. Hierna werd ik geïnformeerd dat mijn bezwaar in behandeling werd genomen en dat dit enige tijd zou duren voordat het resultaat zou worden medegedeeld. Mijn bezwaar werd gehonoreerd, de WOZ waarde werd verlaagd waardoor ik minder moest betalen. Het is nu wachten op de restitutie. Hulde voor deze organisatie.

verbaasd

Ik heb destijds een hele lijst ingevuld over ons huis en waarom ik vond dat de WOZ hoog was uitgevallen. Nooit meer aan gedacht maar vandaag bericht gekregen dat de WOZ waarde verlaagd is door het bezwaar van WOZwet.nl.

perfect

Hierbij willen wij vertellen, dat wij heel goed zijn geholpen door WOZwet.nl, zij hebben gezorgd dat onze WOZ waarde , dusdanig verlaagd is, waardoor wij veel voordeel ondervinden. Wij raden u aan dezelfde stappen te ondernemen als ons. Neem dan contact op met WOZwet.nl

Niet gedacht, toch verlaagd!!!

Ik had er zelf geen fiducie in maar toch een belangrijke verlaging van mijn woz-waarde. Dus minder belastingen.

Lang gewacht maar niet voor biets

Het is voor iedereen aan te raden om bezwaar te maken, Men hoeft er niets voor te doen het wordt voor een ieder door dit team van a tot z geregeld. Men kan er op vertrouwen, want deze mensen zijn er heel lang mee bezig eer het rond is. In het voorjaar opgestart, in het najaar eindresultaat eindresultaat . Grandioos of het nou voor veel of weinig geld is, het is de moeite waard voor Het hele team enorm bedankt.

Super fijn dat onze woz waarde gezakt is!

Super!!

serieuze behandeling van bezwaren tov woz

alles is volgens ons goed opgenomen en bekeken bezwaren ook echt meegenomen

Geweldig wat een simpele besparing

Op deze eenvoudige wijze toch een besparing bereikt.

Verbluffend resultaat, met slechts aanleveren van informatie en foto's

Dankzij WOZwet.nl is onze WOZ waarde naar aanvaard nivea gebracht. Waarvoor dank

Goed geholpen en met resultaat.

Als de BSR ( ingehuurd door de gemeente Montfoort) hun werk juist had gedaan was in nooit op WOZwet.nl site gekomen. In eerste aanleg had ik bezwaar gemaakt via de site van BSR maar halverwege het invullen van mijn bezwaar werd ik uit hun systeem gegooid. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen met BSR maar onbereikbaar. En deze organisatie wordt door de gemeente Montfoort betaald. Daarna via Google op de site van WOZwet.nl gekomen en het invullen en begeleiding is perfect gelopen. Klasse++ en met resultaat. Mijn dank hiervoor.

Alleen is maar alleen en samen staat men sterk.

Over Het Nieuwe WOZ-bureau

Het Nieuwe WOZ-bureau is hét betrouwbare en deskundige WOZ-bureau van Nederland. De talloze positieve reviews van Het Nieuwe WOZ-bureau laten dat goed zien. Laat ook gratis en zonder zorgen uw WOZ-waarde verlagen met de hulp van onze ervaren specialisten. Als expert in het corrigeren van WOZ-waarden van particuliere koopwoningen, heeft Het Nieuwe WOZ-bureau al duizenden huiseigenaren geholpen om onterecht hoge belastingaanslagen te voorkomen. Met een sterke focus op klanttevredenheid en heldere communicatie zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een eerlijke WOZ-waarde. Onze missie is simpel maar krachtig: zorgen dat niemand in Nederland onterecht te veel WOZ-belasting betaalt. Met een derde van de Nederlandse huishoudens die op dit moment een te hoge WOZ-waarde heeft, is het onze verantwoordelijkheid om u te ondersteunen bij het maken van een goed onderbouwd bezwaar. Ontdek hoe Het Nieuwe WOZ-bureau het verschil kan maken. Doe de WOZ-check, laat uw WOZ-waarde verlagen en betaal nooit meer dan nodig.