Snel en simpel belasting besparen

WOZ.nl heeft voor ons de WOZ waarde naar beneden gekregen. Daar moet je een paar dingen voor doen, dan krijg je ook wat voor terug .Foto's maken en een goed verhaal. WOZwet doet de rest. Groet J.P

geweldig

uit stekkend werk kreeg 100 euro korting op mijn woz

Succesvol bezwaar resulteerde in een verlaging van de woz-waarde.

Succesvol bezwaar resulteerde in een verlaging van de woz-waarde.

Eenvoudig doeltreffend

Simpel een mail sturen, en behoorlijk wat besparen.

Positieve uitslag via bezwaar

Na het aanvragen een aantal maanden later een herschikking gekregen van de WOZ waarde en wel meer dan €20000 lager dan door de gemeente bepaald was. Vanaf september werd daardoor mijn maandelijkse betaling verlaagd met bijn €20

Eindelijk resultaat

Ik maak al een aantal jaren bezwaar tegen de idiote verhogingen van de OZB. Vorig jaar , hup even € 100.000,- erbij omdat er ergens hier in de buurt een flat verkocht was. Willekeur dus. Via WOZwet.nl bezwaar aangetekend. Info aanleveren ging soepel. Indienen bezwaar door WOZwet wordt, via mail, keurig gecommuniceerd en uitgelegd waar de problemen zitten. Vervolgens hoor je een hele tijd niets. (gemeenten zijn niet zo snel.) Ineens een mailtje dat bezwaar gehonoreerd was. en OZB werd verlaagd met € 38000,=. Dat is fijn dat het toch een keer gelukt is met dank aan WOZwet.nl Hier in onze gemeente is de OZB voor ons flatje al bijna € 1000,= en nog zonder reinigingsheffing van € 350,= Rijk worden we er niet van, wel minder arm. Ja ik beveel WOZwet.nl dus aan

Snel en makkelijk geregeld dat woz omlaag ging

Via de mail alles kunnen regelen

Waarde vol loont de moeite zeker verlagging was succes vol

Heb vorig jaar gebruik gemaakt met succes vol door jullie jullie fijne inspanning nogmaals dank ervoor

Heel goed.

Ik ben erg tevreden.

100% tevreden!

Duidelijke vragen, Duidelijke uitleg. Goede informatie over voortgang proces.

Zeer vakkundig en aardig geholpen

Ik ben zeer tevreden. Mijn wozwaarde is door jullie hulp vorig jaar lager uitgevallen. Dit scheelde toch weer enkele tientallen euro's. Ik ga zeker dit jaar weer gebruik maken van uw diensten.

hartelijk dank was zeer tevreden

Dank voor uw aanbod, echter dit keer is via Eigen Huis een bezwaarschrift ingediend m.vr.gr. L.de Klerk

Ik ben zeer tevreden

WOZwet.nl heeft vorig jaar met succes mijn WOZ waarde middels een bezwaar duidelijk doen verlagen!!

Goed resultaat behaald en bijzonder klantvriendelijk. Dank u wel

Super service

Ze zijn correct en snel.

(Belasting)Geld besparen zonder omkijken!

Eenmaal aangemeld en na het opsturen van enkele gegevens gaat het bezwaar tegen de WOZ-waarde voor mij als geautomatiseerd. Ik hoef er niet meer naar om te kijken en wordt keurig geinformeerd.

WOZwet heeft mij goed geholpen om de WOZ van mijn huis te verlagen

Heel goede ervaring. Blij met uitkomst

Dankzij bemiddeling WOZwet.nl woz waarde flink naar beneden. Top gedaan

ZIE JE WEL DAT IK TE VEEL BETAAL....DAT DACHT IK AL

Goed nieuws! Afgelopen jaar heb ik via WOZwet.nl bezwaar gemaakt tegen mijn WOZ-waarde. Het heeft helaas even geduurd door vertragingen bij de gemeente, maar gelukkig hebben ze mijn WOZ-waarde succesvol weten te verlagen waardoor ik niet langer onterecht teveel belasting betaal. Mijn nieuwe WOZ-waarde wordt vanzelf doorgegeven aan alle instanties, ik hoeft hier niets voor te doen. Teveel betaalde gemeentelijke belasting en watersysteemheffing krijg ik automatisch terug op mijn rekening. Komend jaar zal ik ook minder inkomstenbelasting gaan betalen via het eigenwoningforfait. In specifieke gevallen bespaar ik zelfs op nóg meer verschillende belastingen. Hoeveel je precies bespaart, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Ik ben dankbaar dat zulke mensen ook zijn die je helpen. Geweldig.

Wat mij alleen NIET lukte, kreeg WOZwet wel voor elkaar.

In de flat waar ik woon was mijn WOZ-bedrag hoger dan dat van de andere bewoners. Mijn medeflatbewoners betaalden 'n stuk minder. In beroep gaan hierover bij de gemeente had geen zin cq resultaat. Dit probleem voorgelegd aan WOZwet en zij namen de zaak van mij over en met SUCCES, mijn WOZ-bedrag is nu met zo'n 8% verlaagd. Dit scheelt me geld over allerlei heffingen en belastingen. Ik ben erg blij met het resultaat dat WOZwet voor elkaar heeft gekregen. BEDANKT!

duidelijk en geen valse beloften.

Zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Ook het verzoek voor aanvullende gegevens was duidelijk. Komt heel betrouwbaar over.

Fleur geeft WOZ kleur

Ik was blij verrast, toen ik bericht kreeg, dat mijn woz met 26000 euro was verlaagd. Gauw verdient en weinig voor gedaan. WOZwet is een aanrader.

Dit is geweldig

Mijn ervaring is dat de gemeentes maar doen wat ze willen. Met deze uitslag ben ik 100% tevreden. Daarvoor mijn dank.

Zeer tevreden!

Het heeft 11 mnd geduurd en ik dacht hier hoor ik nooit meer wat can. En dan in ene toch een bericht dat de woz waarde door hun inmenging naar beneden is gegaan! Super blije klant hier (nou ja klant, ik had het aangevraagd voor mijn ex man, dus ook een blije ex!)!

Over Het Nieuwe WOZ-bureau

Het Nieuwe WOZ-bureau is hét betrouwbare en deskundige WOZ-bureau van Nederland. De talloze positieve reviews van Het Nieuwe WOZ-bureau laten dat goed zien. Laat ook gratis en zonder zorgen uw WOZ-waarde verlagen met de hulp van onze ervaren specialisten. Als expert in het corrigeren van WOZ-waarden van particuliere koopwoningen, heeft Het Nieuwe WOZ-bureau al duizenden huiseigenaren geholpen om onterecht hoge belastingaanslagen te voorkomen. Met een sterke focus op klanttevredenheid en heldere communicatie zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een eerlijke WOZ-waarde. Onze missie is simpel maar krachtig: zorgen dat niemand in Nederland onterecht te veel WOZ-belasting betaalt. Met een derde van de Nederlandse huishoudens die op dit moment een te hoge WOZ-waarde heeft, is het onze verantwoordelijkheid om u te ondersteunen bij het maken van een goed onderbouwd bezwaar. Ontdek hoe Het Nieuwe WOZ-bureau het verschil kan maken. Doe de WOZ-check, laat uw WOZ-waarde verlagen en betaal nooit meer dan nodig.