Goed gedaan, woz omlaag

Onze woz ging omlaag omdat de gemeente alleen naar de schil vd woning kijkt en niet naar zwaar achterstallig onderhoud binnen. Maar wozwet zelf heeft eigenlijk niet zo veel gedaan, behalve het bezwaar insturen.

Uitstekend werk. WOZ-waarde succesvol verlaagt

Fijn dat wozwet.nl namens mij bezwaar heeft kunnen maken. Scheelt mij een hoop werk en is de dienstverlening gratis voor mij. De WOZ-waarde is succesvol omlaag gebracht!

Bijzonder goede inzet WOZwet.nl

Na ons besluit om de waarde van ons huis te bepalen hebben we de kans aangegrepen om via WOZwet.nl vermindering te krijgen van de WOZ-waarde. En dit is gelukt! We hebben een vermindering gekregen boven verwachting. Dit levert ons veel voordeel op. De inzet van de medewerkers van WOZwet was heel positief. Ze hebben ons prima begeleid in het bezwaar maken. Heel hartelijk bedankt hiervoor!

Niet geschoten is altijd mis, en tot mijn verbazing schoot WOZwet.nl raak!

Al jaren accepteerden we elke verhoging van de WOZ-waarde. Want, wat begin je in je eentje als burger tegen de overheid? Tot de afgelopen keer. WOZwet.nl bood aan gratis voor ons bezwaar aan te tekenen. Het invullen van de benodigde gegevens was best wel een flink klusje maar overzichtelijk en klantvriendelijk. Vandaag hebben we bericht gekregen. De WOZ waarde is met 13.000 euro verlaagd! Dit was ons zelf nooit gelukt.

Wat n geweldige besparing!!

Wij zijn super geholpen!! Onze WOZ met € 27.000,00 verlaagd. Alles geregeld door WOZwet.nl, wij hebben alleen de foto's aangeleverd.

Ze doen wat ze beloven

Duidelijke website, waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Wel heb ik eerst goed uitgezocht of deze site betrouwbaar was, omdat ik in eerste instantie het idee had: "te mooi om waar te zijn". Echter gelijk een mail terug met inlog gegevens, waardin je de staat van aanvraag kunt blijven volgen. Mijn WOZ waarde is uiteindelijk met dik 30:000 euro verlaagd. En ieder euro besparing is er toch een. Leuk detail, je moet wat foto's van je huis maken, en dan zie je toch wat meer details van je woning.

Had geen idee dat met jullie hulp mijn bezwaar zo succesvol zou zijn!

Ik had e.e.a wel gelezen maar had zoiets van, Ja het zal wel, maar toch bij nader inzien de formulieren ingevuld, foto's gemaakt van mijn huis en opgestuurd. Wat schets mijn verbazing, mijn O.Z.B. is verlaagd! Hierdoor bespaar ik op jaarbasis € 173,00. Is toch per maand € 14,41 daardoor kan ik de verhogingen van de gasprijs een beetje opvangen. Zo zie je maar, soms lijkt iets te mooi om waar te zijn maar mede door de hulp van WOZWET.nl kan ik mijn al jaren niet verhoogde pensioen een beetje aanvullen. Hartelijk dank daarvoor!

Unbelievbel

Op het moment dat ik dacht " zal ik nog ooit iets horen van de WOZ ,krijg ik een mail ,met het fantastisch nieuws dat het verlaagd wordt , Echt m'n voorgevoel klopte dus ,ben blij dat ik de stap gewaagd heb ,en het leuke is dat je dan verrast wordt met het mooie nieuws ,Bedank voor jullie tijd en moeite !

Super geregeld, alleen zelf enkele foto's en gegevens doorgestuurd. De rest werd gedaan.

Prima ervaring, zeker aan te bevelen!

goed resultaat

ik was vergeten dat ik dit in maart al had gedaan jammer dat de uitslag nu pas bekend is maar dat zal wel normaal zijn met die ambtenaren benieuwd wanneer ik het geld terug krijg van de roverheid zou bijna 200 euro moeten zijn dat ze teveel hebben gerekend!!!1!

tevreden met het resultaat, super

serieus genomen

Ze leveren TOP werk CHAPEAU

Het is de moeite waard om het na te laten kijken en zeer zeker door zo"n gespecialiseerd bedrijf, je hoeft er weinig voor te doen en het levert je een mooi bedrag op. Een dikke merci!

Fijne belastingbesparing

Ik kreeg zojuist te horen dat ik 364 euro bespaar op mijn belastingen. Dit had ik niet verwacht dat is echt veel. Ik moest wel nog wat foto's sturen nadat ik bezwaar had gemaakt, maar dat is niet erg

WOZ-waarde met 60.000 omlaag

Na een aantal vragen te beantwoorden zijn zij aan de slag gegaan. Na even niets gehoord te hebben mailde ze mij de uitslag. Mijn WOZ-waarde is 60.000 euro verlaagd en ik krijg geld van de belastingen terug, klasse !!

Simpel en zeer vriendelijke juristen

Het was erg gemakkelijk om me aan te melden. Daarbij is dit het enige woz-bureau waar géén geheime of extra kosten op een of andere manier kunnen komen in tegenstelling tot andere bureaus. Verder heb ik snel antwoord gekregen op mijn vragen. Kortom: topservice!

WOZ-waarde succesvol verlaagd

het was eenvoudig om mij aan te melden, het duurde wel even maar dat lag aan de gemeente maar nu is mijn WOZ-waarde verlaagd.

Over Het Nieuwe WOZ-bureau

Het Nieuwe WOZ-bureau is hét betrouwbare en deskundige WOZ-bureau van Nederland. De talloze positieve reviews van Het Nieuwe WOZ-bureau laten dat goed zien. Laat ook gratis en zonder zorgen uw WOZ-waarde verlagen met de hulp van onze ervaren specialisten. Als expert in het corrigeren van WOZ-waarden van particuliere koopwoningen, heeft Het Nieuwe WOZ-bureau al duizenden huiseigenaren geholpen om onterecht hoge belastingaanslagen te voorkomen. Met een sterke focus op klanttevredenheid en heldere communicatie zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een eerlijke WOZ-waarde. Onze missie is simpel maar krachtig: zorgen dat niemand in Nederland onterecht te veel WOZ-belasting betaalt. Met een derde van de Nederlandse huishoudens die op dit moment een te hoge WOZ-waarde heeft, is het onze verantwoordelijkheid om u te ondersteunen bij het maken van een goed onderbouwd bezwaar. Ontdek hoe Het Nieuwe WOZ-bureau het verschil kan maken. Doe de WOZ-check, laat uw WOZ-waarde verlagen en betaal nooit meer dan nodig.