Ik ben onlangs overgestapt naar deze praktijk. Alles was goed tot nu toe.
zorgvuldig nb Naam Tandarts Noordbruis staat verkeerd vermeld in deze vragenlijst.
Kom er al jaren. Vriendelijk personeel.
Gewoon een goede behandeling
Er is gekeken naar mij, maar heb nog veel pijn. Het steekt doen pijn en de pijn naar hoofdpijn slaap niet goed door pijn
Zie boven!
Pirima.
Vriendelijk, duidelijk, deskundig
Niets verandert alles nog hetzelfde
Snel en accuraat van mijn klachten af geholpen.
prmia
Ik ken de tandarts (gebits-inspectie 2x pj) al lange tijd en hij is voor mij een vertrouwd persoon ook met de mondhygiëniste is de verhouding en behandeling (4x pj) prima. Bij de tafel met lectuur in de wachtruimte zou een blad als Donald Duck wel op zijn plaats zijn.
Fijne tandartspraktijk
Hele kundige tandarts die goed met je meedenkt en super aardige assistenten
Altijd vriendelijk en uitzonderlijk goede zorg verleend
Ik heb een goede ervaring met PUUR mondzorg te Franeker. vriendelijke behandeling zonder poespas, duidelijk wat er moet gebeuren en direct. Ja, zondermeer een goed adres. Zeer goed adres. kwaliteit houden zo
Ik ben altijd tevreden over de manier waarop de klachten die ik heb behandeld worden, De behandeling is zorgvuldig en met beleid en er wordt prima uitgelegd wat de bedoeling is en waarvoor.
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen.
Ook prima
Goeie samenwerking en op tijd
al jaren prima
Ik ben geholpen waar ik voor gekomen ben, vriendelijk en goed
Jammer dat ik weer gaatjes had maar prima behandeld verder.
Voorstraat 70
8801 LE Franeker