Combinatie controle, mondhygiënist en vervolgafspraak behandeling (2 gaatjes); totaal 3x bezocht...
Veel medische vragen vooraf waarvan ik vond dat deze niet van belang waren bij een tandarts bezoek. Voor de ouderen onder ons ook vragen met medische termen waarvan ik mij kan voorstellen dat zij dit niet begrijpen. Als advies zou ik de vraag wat bent u een man of vrouw aanpassen omdat dit in de huidige tijd niet meer van toepassing is
De ontvangst en de behandeling is prima verlopen.
Het bezoek is nooit plezierig omdat ik "bang" ben voor de tandarts, maar dat is mijn ding. De mensen zijn plezierig, vriendelijk en de zorg is hartstikke goed, geen op of aanmerkingen, ik ben en wordt altijd prima geholpen. Mvgr. Marco Plat
Snel
Dik voor elkaar.
altijd goed, jammer dat we niet online een afspraak kunnen maken
Zie boven. Niets aan toe te voegen.
Aandacht voor zowel moeder als dochter (2) die de hele dag verder blij “tandarts!” riep.
Goede ervaring
al ingevuld
Het team is altijd vriendelijk en behulpzaam in de situatie. Of het nu voor mijzelf is/ was . Laatste bezoek ook prima behandeling met uitleg.
Ondanks mijn angst voor de tandarts kom ik toch elke keer weer en ga opgelucht weer naar huis.
Vriendelijke behandeling
alles ging vlot en vriendelijk
Vriendelijk ontvangst, punctueel met de afspraak, al met al een goede ervaring
Goede ervaring
Ik werd deskundig en vriendelijke geholpen. Kreeg informatie hoe ik zelf mijn gebit goed kan verzorgen !
Het zijn aardige mensen, en ze leggen dingen goed uit
Positief
Zeer deskundig
Vlotte behandeling. Informatief voor verdere behandeling. Werd tijd voor genomen
Voorstraat 70
8801 LE Franeker