Was teleurstelling. In vergelijking met de ruim afgelopen 10 jaar haalde deze behandeling het niet bij alle voorgaande jaren.
Werd eerst door een tandarts behandeld daarna door de assistente, verder behandeld
Heb mijn bezoek als zeer prettig ervaren. Ik werd hartelijk ontvangen, er werd aandachtig naar me geluisterd en kreeg goede zorg.
Korte wachttijd. Vriendelijk personeel.
Halfjaarlijkse controle was binnen 4 minuten klaar. Geen uitleg gekregen waarom de mondhygiënist uit mijn programma is verdwenen.
Snelle service
Deskundig en vriendelijk geholpen !
Snelle behandeling , goede service en wat heel belangrijk is voor de praktijk, vriendelijke vrolijke assistenten
Ben hier al sinds mijn eerste bezoek aan de tandarts en gewoon zeer tevreden
Had nogal wat bijtklachten van mijn implantaten,is prima behandeld.
Ze werken op tijd,zijn vriendelijk en hebben toch tijd voor een praatje.
ZEER TEVREDEN
al meer dan 20 jaar patiënt bij tandarts Noordbruis prima behandeling leuk personeel.
Goeie ervaring. Rustige benadering en goed geholpen
Nou, nou, dit is wel een wat aanmatigende herinnering als niet direct op een e-mail wordt gereageerd. Natuurlijk heb ik veel andere dingen te doen, maar hoe kan ik een oordeel vellen over een behandeling als ik na vier minuten in de stoel een afspraak moet maken voor een vervolg? Ja, natuurlijk een paar foto’s maken ging prima. Maar de tandarts verdween plotseling zonder enige verdere kennismaking met een nieuwe patiënt. Dat getuigt niet van een klantvriendelijke ontvangst. We zullen zien of dit verbetert. Receptie en medewerkers waren vriendelijk en gastvrij.
Ik heb via de site een afspraak gemaakt. Duurt lang voordat ik voor controle kon komen.
Vind de tandarts erg onpersoonlijk. Mompelt wat en voor je het weet is hij weer weg.
Was snel klaar. Geen klachten, geen gaatjes .. Vond het vreemd opeens een andere tandarts aan te treffen die zich ook niet eens voorstelde... Volgende keer weer iemand anders?
Geruststellende behandeling
Hele fijne ervaringen.