Hele aardige en kundige tandarts assistentes
Een hele lieve balie medewerkster. Tandarts ook heel erg aardig, bij de tandarts assistent kreeg ik een beetje het idee dat je een beetje beoordeeld werd op je uiterlijk. Wat ik ontzettend jammer vind, je weet namelijk niet hoe iemand in zijn vel zit.. buiten dat verder vriendelijke mensen!
Prettig sfeertje, bevalt me qoed
Nette prothese
Er wordt van de stand en mijn verzorging van mijn gebit bij de mondhygiëniste goede informatie gegeven en het nodige wb aanslag schoongemaakt. NB wb de voorwaarden onder aan: ik wil liever niet dat mijn IP -adres bij jullie opgenomen wordt.
Al 35 jaar prima tandartsbezoek
Er was een vulling uit een hoektand, dus was het duidelijk wat er moest gebeuren. Er werd gezegd dat er even gekeken zou worden. Er is wel een nieuwe vulling in gemaakt. 45 minuten, nadat ik gebeld had, werd ik geholpen. Ik vindt dit heel goed. Dank hiervoor.
Je wordt netjes en vriendelijke geholpen. Alles wordt keurig uitgelegd
De medewerkers zijn Vriendelijk, zorgvuldig en deskundig. De naam van de vrouwelijke tandarts staat niet in het lijstje.
Vriendelijke en deskundige mensen
Eén dingetje viel mij op; er werd niet vooraf gevraagd of ik misschien een verdoving wilde. De behandeling ging gewoon van start, zonder verdoving. Gelukkig pakte het goed uit. Geen pijn.
Erg fijn dat hier altijd rekening gehouden wordt met mijn angst voor de tandarts
de balie regelt de afspraken, vroeger de mondhygiëniste zelf!
Naar verwachting
Tja wat kun je zeggen; wat goed is, is goed. Deskundig, oog en oor voor de klant en punctueel.
Met angst in mijn hart toch naar binnen gestapt voor controle. Maar ze luisterde precies naar wat ik wou en niet wilde. Angst niet weg maar wel een stuk minder. Met een beetje geluk gaat mijn man nu ook. Zeer professionele en luisterende personeel.
Niks op aan te merken.
Prettige en vakkundige sfeer
Hele aardige professionals met een hart op een goede plek .
Vriendelijke en ontspannen door vakkundige mensen pijnloos behandeld.
Fijn dat jullie de tijd voor me nemen en in oplossingen denken.
plezierig en deskundig geholpen
Voorstraat 70