Ik was niet op de hoogte dat de mondhygiënist welke ik altijd heb ziek was. Of ik nu ook behandelt werd door een mondhygiënist is mij niet duidelijk. Zou in mijn optiek ook een preventie assistente kunnen zijn. Controle door Bauke Noordbruis welke tussendoor werd gedaan was zoals altijd prima.
Vriendelijke en kundige mensen
Zeer goed geholpen
Zeer netjes.
Snel en goed
De tandarts is nooit vriendelijk maar altijd nors en onverstaanbaar
Kwalitatief goede dienstverlening.
Vriendelijke en rustige behandeling
Professioneel en gemoedelijk personeel.
Vriendelijk en kundig
Kundige tandarts, vlotte afhandeling spoed, al had ik liever gezien, dat het direct opgelost was, in plaats van terugkoppeling eigen tandarts. Echter gezien het tekort aan specialisten, heb ik hier dan wel weer begrip voor?
Behandeling was rustig en goed
De mondhygiëniste/tandartsassistente was erg aardig. De tandarts was chagrijnig. Zat weer te pruttelen op mij.
Voelde me op mijn gemak en gehoord. Ook werd ik respectvol en na verwachting behandeld en / of geholpen.
Correcte behandeling.
IK heb een afspraak en dan wordt ik op gebeld om op een andere keer te komen maar dan bellen ze weer om de afspraak weer te ver vroegen en dan plannen ze me zo maar in om na de mondhygieniste te gaan bij alleen een controle afspraak.
afspraak was met tandarts A, behandeling door tandarts B. Niet met mij gecommuniceerd. Deze tandarts zag mij voor het eerst, stelde zich niet voor, communiceerde verder op geen enkele manier met mij. ze behandelde me verder goed, was enkel controle.
Goed geholpen
Geen opmerkingen.Prima behandeling
netjes en snel
uitstekende behandeling, maar heel pijnlijk na de reparatie ! Dus zal weer terug moeten komen!
Mijn afgelopen behandeling ervaar ik echt super goed Maar dat is wel anders geweest 3 jaar geleden na een bezoek durfde ik niet meer naar de tand arts Nu zou pijn in me mond dat ik toch maar is moest gaan En ben door de mevrouwen super geholpen Super begripvol en met heel veel liefde en geduld
Introductie prima. Rustig en geen problemen.
Voorstraat 70
8801 LE Franeker