Zeer goed!
Vriendelijk en begripvol ook met extreme angst
Zeer prettig en vetrouwd
Zie boven !
Net verhuisd op zoek naar een nieuwe praktijk in Friesland. Bij Puur in Franeker kon ik snel terecht ook vanwege wat acute pijnklachten. Vriendelijk en snel geholpen, erg blij mee!
Zeer vriendelijk en geduldig
Hele fijne tandarts die goed met je mee denkt en de tijd voor je neemt
Binnen één afspraak een behandeling door een mondhygiënist en een controle door de tandarts is heel fijn.
Volgens mij is dit de eerste tandarts die meer dan 10 woorden heeft gesproken en kreeg ik ook de gelegenheid om te antwoorden. Een fijne positieve benadering. Groet, Richt Abma
Uitstekend.
Na een wachttijd van 15 minuten, prima geholpen
Vriendelijk
Er was te weinig tijd voor al mijn klachten maar 7 minuten! Ook al had ik mijn klachten telefonisch door gegeven, 3 stuks. Ik voelde de tijdsdruk, de assistente was duidelijk naar de arts je hebt niet veel tijd ,dit werd een paar keer gezegd. Ik kan u zeggen dan lig je niet lekker in de stoel. Wat mij nog het meeste verbaasde was dat er geen spoel mogelijkheid meer was, hygiëne? Waar moet ik mijn spuug laten?
Geen poespas, eerlijk
Snel geholpen en erg vriendelijk
Goed geholpen
Last van voorste tand, er wordt serieus naar gekeken en over nagedacht. Foto's werden gemaakt, niks ernstigs te zien maar wel werd er verder gezocht en is er een oplossing gekomen voor mijn pijn. Je wordt serieus genomen
Altijd geruststellend, we wordt gevraagd of er wensen zijn en duidelijke uitleg
Ik heb een tand afgebroken, ik heb het heel goed gedaan, ik ben er erg blij mee
vlotte afhandeling, 2 dagen
prima behandeld
Afgebroken vulling gerepareerd
Vriendelijke en betrouwbare tandarts.
2x per jaar pijn in mijn mond en dat is als ik bij jullie wegkom. Mondhygieniste doet me zeer. Tandarts was wel goed. Maar moest een kleine vulling gevuld worden en er was geen tijd voor. 2 uur wachten. Na heeeele lange koffie pauze was ik aan de beurt en na 6 min al weer buiten. Vind dit triest. Thea had dit zo niet geregeld. Nu wordt er alleen in de computer gekeken. Ik zit ook met mijn werk . Baas en collega's heb ik ook te pakken.
Voorstraat 70
8801 LE Franeker