Rustige en goede behandeling
Bij acute klachten snel en deskundig geholpen
Vriendelijk ontvangst
Prettige ervaring
Deskundig en vriendelijk geholpen
Tandarts Noordbruis: Kort, bot, tot nu toe altijd zelfde ervaring. Preventie assistent: probeert het in goede banen te leiden en durft hem ook tegen te spreken! AANBEVELEN: PRAKTIJK WEL, TANDARTS NIET!!
Sinds 2021 cliënt bij deze tandarts, het is een prettige omgeving, iedereen is vriendelijk en ik denk dat ze heel kundig zijn (ik heb geen grote behandelingen nodig) Ik heb deze tandarts ook aan anderen aanbevolen.
Ze stelde keurig de standaard vragen, maar vond haar niet echt vriendelijk overkomen.
Ik heb een goede ervaring met Mondzorg Franeker
Goef
Wordt prima behandeld . Alles wordt goed uitgelegd
noflik.
Prima afhandeling van de controle. Gelijk actie wasr nodig, dus geen extra afspraak
Erg positief
vriendelijkheid
praktisch geen napijn na bezoek mondhygieniste . veel beter dan enkele jaren geleden . toen 3 weken napijn .
Goed geholpen
Had gerekend op consult kaakchirurg, maar werd geholpen door assistente die foto nam
ik hou er een goed gevoel aan over
Slecht ervaring
Vriendelijke tandarts.
Men neemt de tijd voor je.
Nieuw gezicht qua tandars, had ik van te voren wel willen weten. Ook nieuw gezicht qua mondhygenist, had ik ook graag van te voren wel willen weten. Achtergrond geluiden te horen, vind ik erg onprettig. Wel vriendelijk.
Vriendelijk en vakkundig personeel!
Voorstraat 70
8801 LE Franeker