Had een gebroken kies en na het aanmelden kon ik dezelfde dag al langskomen om alles even na te kijken. Een paar dagen later kon ik langskomen om de kies te laten trekken maar dit moest helaas gedaan worden door een chirurg. Gelukkig had de tandarts een plekje voor me weten te vinden in kon ik twee dagen later al voor operatie.
Vriendelijk en naar alle tevredenheid behandeld !
Alles verloopt netjes en communicatie is ook goed!
Vriendelijk en zeer kundig, ook goede uitleg over het gebruik van ragertjes tussen de tanden
Goede controle met ontspannen sfeer.
Heel vriendelijk en behulpzaam
Fantastisch geholpen door 2 jonge lieve mensen die hun vak verstaan. Er was rust en tijd wat erg prettig was om te ervaren. Complimenten!
Gewoon doen waarvoor je komt8
Goede tandarts en goede assistente
Luisterde perfect en stelde mij prima op mijn gemak. Zeker een prestatie voor een angsthaas als ik.
Na binnenloop is een afspraak later die dag gemaakt voor rest klachten na bezoek noodtandarts 4 dagen eerder. Behandeling bij Puur was effectief en kwalitatief want kies blijft behouden, zoals naar uitziet.
Klantvriendelijk en professioneel personeel die duidelijk deskundig zijn.
Vriendelijk en professioneel
goeie info gekregen de behandeling was door de mondhygiëniste en tandarts Noordbruis heeft een controle gedaan.
Mijn problemen werden serieus genomen en ik kon snel terecht. Vervolgens een goede behandeling gekregen en duidelijke uitleg over de mondverzorging. De eerste keer vriendelijk geholpen door de tandheelkundig medewerker en de keer daar op ook door de preventieassistent.
Prima op zich. Er kan misschien nog meer uitleg komen over wat men gaat doen en hoe het ervoor staat.
Vriendlijke Menschen
Lekker vlot, goed geholpen
Tandarts en assistente namen alle tijd om uit te leggen wat er mijn kies moest gebeuren. De behandeling daarna was uitstekend !
Voor mij een geheel nieuwe tandarts.
It's a welcoming and encouraging environment. Ty
Moest een gaatje vullen en heb geen pijn gevoeld
Voorstraat 70
8801 LE Franeker