Altijd vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg en er wordt altijd tijd voor je genomen. Als klant voor al veel jaren, erg tevreden.
Altijd tevreden bij cees
Eerste afspraak werd ik meteen goed geholpen en goed geïnformeerd.
Heel adequaat geholpen
prettige bejegening, vakkundig, goede uitleg over mogelijke behandeling, wat mij gerustgesteld heeft mocht deze behandeling nodig zijn.
Alles klopt
Ik ervaar altijd dat ik gehoord word, iedereen is even vriendelijk en professioneel!
Nadat ik drie kwartier had zitten wachten kwam een van de assistentes mij vertellen dat ik niet op de afsprakenlijst stond. Toen kon ik er toch nog tussen, maar bij een andere tandarts …. Of ik kon een nieuwe afspraak maken …. De tandarts die ik toen kreeg kon ik niet maar ik vond haar zeer bekwaam en de controle zeer uitvoerig ….
De verdoving werkte nog NIET voldoende maar er werd doorgezet Ik heb dit een aantal keren aangegeven. Er werd bijgespoten tot 2 x toe maar het had geen effect. Had mevrouw wat meer geduld gehad had het wel heholpen want toen de behandeling klaar was, was het helemaal verdoofd. Geen prettige ervaring daar ik bang ben voor de tandarts. Algemeen bekend bij jullie. Ook vind ik het heel onprettig dat er boven mijn hoofd gesproken werd over een collega. Heel eventjes maar toch. Misschien willen jullie een aantekening maken in mijn dossier dat ik alleen door de heer Reinders zelf geholpen wil worden. Bij hem voel ik mij begrepen. Fijn dat ik deze beoordeling mag geven. Ik had jullie vrijdagmiddag reeds gebeld tegen 15.00 uur maar er was niemand aanwezig. Ik ben onmiddellijk terug gebeld door de secretaresse van PUUR Mondzorg Paterswolde en heb mijn klacht met haar kunnen bespreken wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik werd begrepen en ze maakte excuses voor de negatieve ervaring die ik heb gehad. Ook maakte ze de aantekening dat ik door de heer Reinders zelf geholpen wil worden in de toekomst. Ik ben opgelucht en zeer tevreden over de afloop. Met vriendelijke groet, Gonny Bolhuis
zie boven
prima, vlot en deskundig geholpen met goede uitleg en aandacht
Prettig dat het heel rustig was en hoefde niet lang te wachten. Goede sfeer en rustige uitleg over wat het plan was. Al met al een goede ervaring.
Goede uitleg en behandeling
Problemen met afgebroken kies, ter plekke hersteld. Ontsteking in tandvlees, meteen afspraak gemaakt, afspraak bevestiging ontvangen. Heropstarten preventieafspraak.
Goede info gehad over vervolg behandeling
Wat fijn om dat er de tijd werd genomen om mij te verwelkomen in de kliniek. Met aandacht en kunde wordt er geholpen.
vakkundig en plezierig
Wachttijd liep uit, maar controle werd met aandacht uitgevoerd.
Routine controle, je merkt dat de tandarts haast had. Uitloop van 35 min…. Wij zaten met het hele gezin in de wachtkamer. Onze meiden van 2 en 5 jaar die het heel spannend vonden. De spanning liep door de lange wachttijd alleen maar hoger op. Comfort in behandel ruimte; De vloer was niet schoon, veel zichtbaar vuil op de grond.
Fijne geruststellende tandartspraktijk.
De mondhygieniste was vriendelijk, en ik vond dat ze me goed heeft geholpen. Ze legde me alles goed uit. Ook heeft ze voor mijn gevoel mijn gebit grondig gereinigd.
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde