zeer goede behandeling, met uitstekende diagnose-stelling, goede bespreking van behandelmogelijkheden
Goede behandeling Duidelijke uitleg Vriendelijke mensen
Hoopvol
Gewoon goed.
goede en aardige tandarts
2 dagen lang geprobeerd om via de telefoon een afspraak te maken vanwege klachten aan een kies. Lukte niet, na meerdere keren lang wachten werd geen enkele keer de telefoon opgenomen. Maar via de website geprobeerd , 1 e dag en de 2e dag nog een keer en aangegeven dat ik klachten had. Na 2 dagen gebeld, afspraak gemaakt. Verzocht om dit nog even via een e-mail te bevestigen, niet gebeurd. Ook had ik in februari bericht moeten ontvangen dat het tijd was voor mijn halfjaarlijkse controle, hier ook geen bericht over gehad. Met tandarts overlegd, en hij heeft de halfjaarlijkse controle er maar direct bij gedaan, na mij eerst verlost te hebben van mijn klachten. Controle bracht een ontsteking ( na maken foto) aan het licht, waarvoor ik nog een zenuwbehandeling moet ondergaan. Tandarts is dus top.
altijd prettig en bekwaam
Soms wel een lange wachtijd. Altijd goede en vriendelijke bejegening
De praktijk in Paterswolde is prima, maar het callcenter is zeer slecht en dat is al maanden zo.Je moet eindeloos wachten met een vreselijk muziekje, soms lukt het helemaal niet. Ook doen ze soms moeilijk met het doorverbinden met de praktijk. Ik vind deze gang van zaken nie acceptabel.
Met vakkundig personeel en de menselijke maat geld hier nog
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en voor vragen wordt de tijd genomen. Ik heb alleen maar goede ervaringen met iedereen die er werkt.
Vriendelijk en goed
goed en vriendelijk behandeld
Ik was langsgekomen n.a.v. complicaties die twee jaar geleden waren opgetreden na een behandeling bij deze tandarts. Daarna volgde een zoektocht die me langs meerdere tandartsen, fysiotherapeuten en twee ziekenhuizen heeft geleid. Uiteindelijk is in het UMCG Groningen de juiste diagnose gesteld. Het is logisch dat een tandarts niet alles weet. Daarvoor zijn er gelukkig ook ziekenhuizen. Echter, ik had het fijn gevonden als mijn tandarts me had gesteund in deze zoektocht. Ik vind dat je als tandarts of huisarts goed contact met je patiënt moet houden als deze in een (langdurig) onderzoekstraject terechtkomt. Deze steun kan erg belangrijk zijn, en die heb ik helaas moeten missen, althans van mijn tandarts (mijn huisarts heeft me wel hierin gesteund). Dat had ik hem duidelijk willen maken tijdens ons gesprek, maar de boodschap kwam helaas niet over.
Zorgvuldige begeleiding en goede behandeling voor het plaatsen van een implantaat
Prima,vriendelijk
Legt goed uit. Op tijd. Komt afspraken na.
De behandeling is top bij tandarts alleen gaat het beetje fout bij afspraken dat was anders niet zo
Vriendelijk, betrokken, deskundig personeel.Goed geïnformeerd over vervolg behandeling en goed doordacht doorverwezen. Houd daarmee rekening met de klant. Kent de klant. Stelt de klant op z'n gemak, door goede uitleg te geven van de behandeling. De klant die in deze hartgrondig geen fan is van tandarts behandelingen met haar complexe gebit en het ziet, maar in deze praktijk niet altijd zo ervaart, als noodzakelijk kwaad. Om met dit soort klanten goed om te gaan..... Dat is een gave!
Het is enorm moeilijk om jullie aan de telefoon te krijgen, heb iemand eindelijk aan de telefoon wordt je weer doorverbonden naar vestiging in Paterswolde, duurt het weer lang en dan is het moeilijk om een afspraak te maken. Helaas s avonds gesloten
Vriendelijk, geduldig, goede uitleg en adequaat.
Goed bezig. Prima adviezen.
A
Prettige praktijk met kundige medewerkers waar ik tot nu toe steeds goed ben geholpen
Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen.
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde