klantvriendelijke behandeling zoals van oudsher op een mooie nieuwe locatie
Goede behandeld zonder overbodige zaken. Top.
Prima. Wat ik nog wel even aan wil merken en dat kan nergens anders volgens mij. De stalling voor de fiets kan beter. Er staat een los rek voor 4 fietsen denk ik? Dit is weinig en helemaal raar dat het los staat. Verder geen lectuur binnen op de tafel. Met vr Gr. Trea Bont
Als je al ooit angst voor de tandarts zou hebben...dat is hier onmogelijk.... De service is top en met een praatje over het een en ander heb je het idee dat ze echt tijd voor je hebben. Uitleg over een behandeling wordt altijd gegeven.
Altijd goed en vriendelijke mensen
Zeer tevreden. Belangrijk: een lectuurbak was niet aanwezig in de wachtkamer.
Tandarts Reinders is een professionele en zeer empathische tandarts. Zijn team van assistentes is uitermate vriendelijk. De nieuwe locatie is prachtig met ruime parkeergelegenheid
prima en prettig geholpen
Snelle behandeling waar mijn kies was stukje afgebroken.
Je hoort het praten in de aangrenzende behandelkamer.
Er word nu al gevraagd over complicaties terwijl de behandeling nog geen 36 uur geleden is geweest. Vraag is beetje te snel vind II persoonlijk.
Cees heeft mij al jaren geleden over mijn tandarts angst heen geholpen.
Ik vind iedereen erg aardig en ben zeer goed geholpen.
belde smorgen met kiespijn en kon smiddags al terecht en ben goed en lief geholpen bij de tandarts
Voor de eerste keer hier geweest. De tandarts stelt je op je gemak en is duidelijk wat er gaat gebeuren. Duidelijk dat je altijd kan bellen of langskomen, voor vragen of advies. Heel fijn!
Ik ben zeer tevreden over de vrouwelijke collega van Cees Reinders die mij heeft behandeld.
Ik ben iemand die angst heeft voor de tandarts stoel of dat nu voor de tandarts is of andere behandelaars. Maar ben prima behandeld en gerustgesteld en ik kom met minder angst naar de afspraak.
Alles prima verzorgd.
Keurige nieuw onderkomen
Mooi nieuwe praktijk,alles prima.
Ik kwam dit bezoek voor controle. Ze namen de tijd om goed te kijken waar ik last van had en waar de oorzaak lag. Ook hebben ze direct tips en adviezen gegeven over het gebit van baby’s nav mijn zwangerschap.
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde