Bonita is heel lief en goed in haar werk!
Zoals gewoonlijk was ik weer erg nerveus, maar op het moment dat ik in de stoel ging zitten en ik werd aangesproken door de assistente was dat over. Fijne benadering!
Xx
Zie boven!
Helemaal prima!
Gaarne contact opnemen
Positief
Zakelijk duidelijk wat er kan gebeuren.
1. Ik vind dat ik steeds erg lang moet wachten voor ik terecht kan (en al helemaal als ik bij mijn eigen tandarts wil). Dit komt m.i. door de kleurcoderingen die aan de afspraken zijn gehangen. Terwijl er best plek is moet je 3 weken wachten omdat de afspraak een andere kleurcodering heeft... 2. Als ik er eenmaal ben wordt de behandeling kundig uitgevoerd. 3. Ik vind het jammer dat er nergens op de website plaats is voor een bericht aan de behandelaar zelf. Ik heb uiteindelijk maar een brief in de bus gestopt. Werd wel bijna onmiddellijk terug gebeld 4. Ik voel dat het "hoofdbehandelaarschap" onder druk staat- ik had een vaste tandarts- sinds PUUR heb ik al 4 verschillende tandartsen gezien. Ik denk niet dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg. 5. Ik had altijd gecombineerde afspraken met tandarts en mondhygiëniste, nu is dat vervallen. Volgens mij moeten jullie de controle afspraak altijd combineren met enige wijze van tandsteenverwijdering en patiënten daarvoor niet apart laten terug komen. 6. De receptioniste waarbij je je moet melden zit ('s morgens vroeg althans) altijd de inkomende gesprekken af te handelen. Denk na of dit is hoe jullie het willen (ook in kader van privacy). 7. personeel is vriendelijk
Mijn ervaring is dat de behandelingen altijd goed en vriendelijk verlopen.
Ging voor controle en dat ging soepel. Aardige mensen, alles prima. Eén minpunt er lag geen lectuur in de wachtruimte
Voor controle, beginnend gaatje werd direct aangepakt. Helemaal top.
Het was mijn eerste kennismaking en ik werd warm ontvangen. Er hangt een prettige sfeer in de praktijk met erg vriendelijke personeel. De tandarts vroeg door, was zeer vriendelijk en dacht in oplossingen. Een prettige ervaring die ik vaker hoop mee te maken!
Leuke tandarts en assistent. Kamers netjes en verzorgd. Wachtruimte mag nog wel wat aangekleed worden met wat leesvoer oid
Goede vlotte aandacht en plezierige omgang door personeel.
Mooie nieuwe praktijkruimte, snel aan de beurt, vriendelijke bejegening.
Prima!
Prettige vriendelijkr benadering, prima behandeling. Er werd alle tijd genomen. J
Snel aan de beurt, goed geholpen. Ik merkte alleen dat het lang duurde voordat de tandarts kwam voor de controle, maar ik snap dat het af en toe ook druk is.
Het tandsteen verwijderen deed een beetje pijn
Goedemorgen Paul, Wat fijn dat u de tijd genomen heeft om onze vragenlijst in te vullen. We zullen volgende keer beter rekening houden met een kostenbegroting en goed met u samen overleggen of de behandeling naar wens verloopt. U heeft in de lijst aangegeven dat u bij Alexandra Boracchia geweest bent maar ik zie dat u bij tandarts Reinders bent geweest en bij de preventieassistente Lidia Buring, zou u dit kunnen aanpassen? Alvast bedankt en fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Puur Paterswolde
Verder is alles prima maar ik hou meer van het kleinschalige dan ergens komen en gelijk 7 behandelkamers te moeten zien
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde