Nogmaals prima zoals altijd.
Goed en deskundig geholpen: op een rustige manier
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en gird behandeld.
Heb vertrouwen in het vervolg van het maken van mijn gebit
Zoals altijd prettig en vertrouwd
Prettig contact, fijne uitleg
Geen klachten
Zie hier boven
Top, vriendelijke medewerkers die perfecte zorg leveren.
Snelle be-afhandeling
Mijn complimenten voor de assistente voor de geweldige begeleiding. Hoop dat ze volgend jaar er nog is . Ze voelde mij perfect aan. Cees Reinders kent mij al jaren. Dus direct geholpen. Toppers daar zijn jullie. Tot volgend jaar.
Zoals altijd goed geholpen en nu voor het eerst in het nieuwe gebouw.
Behandeling was naar tevredenheid
Na teleurstelling in het verleden heb ik eindelijk weer een goede tandarts!
Ik wordt elke keer prima geholpen
Mijn ervaring in de prachtige nieuwe praktijk in Paterswolde is bijzonder goed. Eerst volgt een zorgvuldige inspectie van het tandvlees en op eventueel tandsteen. Dan volgt inspectie door de tandarts die altijd een luisterend oor heeft. Mijn tandarts is zeer deskundig en heeft echt plezier in zijn vak. Kortom het was weer een prima halfjaarlijkse controle.
Plezierige ontvangst. Prima behandeling.
Vriendelijk ontvangst, goede behandelingen. Gehorige omgeving, als je in de wachtkamer zit zijn de gesprekken in de behandelkamer te horen. En je kan via weerspiegeling de patiënten zien zitten
Heel goed, omdat ruime en heldere ontvangst is geboden. Een mooi gebouw en ontvangstruimte. Gelukkig waren de oude tandartsstoelen nog aanwezig. Toch een beetje herkenning. En waarom vervangen als ze nog goed zijn, duurzaam gebruik. Ja toch!
Goede hulp en goede uitleg
Op tijd geholpen,en neemt de tijd.
oh, wat zag ik tegen de behandeling op. allerlei doemscenario's. tand eruit, een kroon erop... gelukkig: binnen luttele seconden was het kuiltje achter de voortand schoongemaakt, gelijmd en gevuld met composiet. maar ja, ik heb nu eenmaal een tandartstrauma.....
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde