Ik ben zeer tevreden
ontspannen en goed
Nvt
Irritant dat de receptioniste steeds belt of de afspraak vervroegd kan worden
Moest wel lang wachten maar de behandeling is prima.
ik ben met veel speciale zorg en aandacht snel behandeld
Goede informatie en ontvangst vd baliemedewerker. Tandarts erg vriendelijk en prettige controle.
Patiënt wordt op zijn gemak gesteld en kan rekenen op deskundige en eerlijke behandeling
Zowel de wachtruimte als de behandelkamer zien er schoon uit. Het personeel is uiterst vriendelijk. De tandarts behandelt mij zeer professioneel en neemt alle tijd voor mij. De wachttijd in de wachtruimte is kort. Prettig dat er tijdschriften liggen. Buiten de praktijk is voldoende parkeerruimte. Een belangrijk item met de huidige verkeersdrukte.
Geen
aardig en behulpzaam en kundig
Als plezierig is wat overdreven maar ook zeker niet onaangenaam.
Met hun passie en vakmanschap en menselijke benadering ben ik in goede handen. Mijn gebit willen ze perfect hebben en daar ben ik heel blij mee
Ok, beter dan de laatste keer!
Goed geholpen en het was weer gezellig bij Cees
Mooie praktijk, goed team. Alleen de afspraken soms warrig
Ik had mijn tand gebroken. Ik kon het zelfde dag geholpen worden. Zeer goed geholpen, er is niks meer te zien aan mijn kapotte tand.
Zie boven
aardige vrouw en prima fijne behandeling
Bij de mondhygiëniste heb ik gemeld dat ik een heel enkele keer een geur van tandbederf rook. Een uitgebreide inspectie toonde uiteindelijk i.d.d. aan dat er een gaatje in de wortel zat. Daarna werd er ook nog een tandarts bijgehaald om het e.e.a. te bespreken.
Prima behandeld. Persoonlijke benadering. Prettig.
Er was een stuk van mijn kies afgebroken. De tandarts adviseerde mij een kroon te nemem. Keek voor me na of ik hiervoor verzekerd was. Ging heel zorgvuldig te werk met oude vulling verwijderen, happen in lepel en noodvulling. Deze laatste is er helaas net al uitgevallen.
Heb grote angst voor alles wat met tandheelkunde te maken heeft. Ben tot m’n eigen verbazing redelijk rustig als ik in de stoel zit.
Voor het verwijderen van tandsteen moest ik naar andere kamer. Daar heb ik meer dan een half uur moeten wachten. Voorheen werd het verwijderen meteen na de controle gedaan. Jammer dat ik nu zo lang moest wachten.
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde