Mijn ervaring is prima geholpen en nuttige info gekregen
Nieuw implantaat is toch nog even wennen.
Prettige bejegening, kundig personeel
Mijn prothese zat wat los, ik plakte hem al in de mond met Fixodent maar door tussen komst van de tandarts zit hem gebitje nu weer perfect.
Ik ben pas geleden met deze praktijk in aanmerking gekomen, en het viel mij 100 % mee, Ze doen hun best om je gerust te stellen en vertellen je precies wat ze gaan doen.
Bij de halfjaarlijkse controle werd enig tandsteen vastgesteld. Dit zou direct door een mondhygiëniste verwijderd worden. Ik moest daartoe even in de wachtruimte plaatsnemen en mij werd toegezegd, dat ik zo aan de beurt kwam. Na bijna een half uur zag ik, dat de beoogde mondhygiëniste klaar was met een patiënte en direct doorliep naar de receptie. Direct daarna werd ik bij de receptioniste geroepen. Ik zou niet meer aan mijn tandsteen geholpen worden en moest op een andere datum een afspraak maken. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan en heb gezegd, dat ik over een halfjaar weer aanwezig ben voor de halfjaarlijkse controle.
Fantastisch hoe ze omgaan met mijn tandarts angst!!
Kon direct eeen afspraak maken ivb pijnklachten en gelijk behandeld
Gecombineerde afspraak met mondhygieniste en tandarts. Goed en snel geholpen.
Mijn ervaring goed bij deze tandarts ben alleen niet blij dat nadat mijn tand net was gemaakt door Cees en binnen een maand eruit ligt terwijl ik sliep, en ik nu de volle pond weer moet gaan betalen.
Is voor de rest prima in orde alleen jammer als je er om 20 voor 11 moet zijn je pas om 11.15 uur geholpen wordt en dat vindt ik toch iets te lang en ik snap dat er iets tussendoor komt
Zeer aangename praktijk!
ik ben al jaren patient bij de tandarts naar volle tevredenheid wel alleen bij de laatste controle van een collega was er erg veel ad hand er moet de nodige gebeuren met uiteraard flinke kosten hoe kan dit eeneens
Uitermate geruststellende tandarts. Voor mij was dat heel belangrijk na jaren lange "angst"
Cees nam alle tijd voor mijn behandeling. Bleek groter probleem dan gedacht. Ga er weer van uit dat het goed opgelost wordt. Ik heb groot vertrouwen in zijn kundigheid.
Ik wil graag complimenten aan tandarts Alexandra geven. Zij heeft de intake heel nauwkeurig en professioneel gedaan!
zeer goed
Mijn gevoel was erg vertrouwd en een hele aardige lieve tandarts
prettige en professionele benadering en ze nemen de tijd voor je
Nog niet zo lang bij Mondzorg om een goed review te geven. Na drie bezoeken nog erg tevreden.
In het verleden vonden we de praktijk geweldig; goed geholpen, leuke mensen, flexibel, echt heel fijn. Sinds de praktijk bij mondzorg zit moet ik Ineens 25 euro betalen om twee ragertjes te passen, kan ik mailberichten niet lezen omdat ik moet wachten op een code die op een onverwacht moment komt en dan maar 15 min geldig is, heeft mijn zoon nooit problemen gehad, komt er een nieuwe tandarts en is er ineens van alles mis, werd vroeger het tandsteen snel even weggehaald, moet je nu later terug komen en volgt natuurlijk een vette rekening. We overwegen maar een tandarts te zoeken die niet bij zo’n commercieel bedrijf is aangesloten…
De mondhygiëniste is zeer vriendelijk en stelt je erg gerust. Ze heeft veel oog voor gemoedstoestand.
Super behandeling, aardige mensen, mooie comfortabele kliniek
Normaal
Geen opmerkingen, ook prima toch! Behalve ... dat het invullen toch echt langer duurt dan de aangekondigde 30 seconden!
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde