intakegesprek ervaren als sympathiek en deskundig
Fijne mensen, vakkundig geholpen, goede uitleg
Ik had een kwartaalafspraak met de mondhygiënist in combinatie met een halfjaarlijkse controle bij mijn eigen, zelfgekozen tandarts. Mondhygiënist prima, behalve dat ik aan het eind pas hoorde dat de tandarts niet meer werkte op die dag en ik daarom gezien zou worden door een collega. Gek genoeg gaf deze collega alleen maar alle plekken door in het gebit die niet goed kunnen zijn (na een half jaar ben ik opeens toe aan bijna een kunstgebit?). Om vervolgens aan te geven dat ik maar eerst een vervolgafspraak moet maken. Graag had ik de afwezigheid van mijn eigen tandarts van tevoren gehoord. Nu lag ik achterover op de stoel en kon ik er niet meer onderuit. Ik kwam er puur achter door door te vragen. Wel heeft het me geleerd in het vervolg eerst na te vragen of de tandarts de dag van de afspraak nog steeds effectief werkt.
Maar.... Nu na een week is er nog een stuk afgebroken van dezelfde tand en mag ik opnieuw een afspraak maken... Dat ga ik ook dus doen...
Mooie moderne praktijk, vriendelijk ontvangen door de medewerkers. Eerste kennismaking heel positief.
Ben als de dood voor de tandarts. Maar deze vrouw die mij geholpen heeft is een topper. Geen pijn. Alleen de verdoving was wat gevoelig. Lag eerst te zweten in de stoel. Later tijdens de behandeling lag ik er gewoon relaxed bij. Toen de verdoving uit was gewerkt, als of er niks gebeurt was. Echt super
Cees blijft een topper
Prettig dienstverlening dd. dinsdag 9 mei 2023, jonge tandarts die tevens mondhygieniste is. Excuus dat ik haar naam niet meer weet, maar prettige jonge vrouw. Goede uitleg vooraf wat er gaat gebeuren, goede uitleg tijdens behandeling. Tandarts Reinders kijkt ook even mee, dat is zorgvuldig. Gebit gecontroleerd, tandsteen verwijderd, gebit gepolijst. Moet nog terugkomen voor een gaatje bovenin boventand en tand zijkant in de hoek, maar dat doe ik graag. Ik voel mij vertrouwd en in goede handen bij Puur Mondzorg in Paterswolde. Met vriendelijke groet, I. Brouwer
Bijna alles was goed. De wachttijd voor het maken van de volgende afspraak bij de balie was wel wat lang.
Vriendelijke mensen die me op mijn gemak stelden. Vertelden ook dat ik nog even moest wachten. Ik weet niet meer de naam van de tandarts maar ik ben heel erg tevreden over haar. Echt super. Ze stelde me gerust en gaf me vertrouwen
Fijn parkeren, goed toegankelijk voor mensen slecht ter been, goed geholpen
Professioneel advies, uitstekend geholpen, ik ben zeer tevreden over de bereikbaarheid, de uitgebreide intake en de bejegening
uitstekend
snel en adequaat geholpen
Top bedankt
Zeer vriendelijke medewerkers. Gebit goed gereinigd (tandsteen) en tips gekregen. Direct daarna controle door tandarts. Direct kunnen betalen aan de kassa is makkelijk dan hebben we dat ook weer gehad. Ze waren er nog niet helemaal op ingericht. Draadjes van pinautomaat te kort ;-).
Binnen een paar uur na bellen geholpen aan kiespijn
Goed advies en fijn behandeld
Met kiespijn snel en vakkundig geholpen door Reinders, zoals altijd, mag ik wel zeggen. Ik kreeg snel een afspraak en werd goed begeleid, met uitleg en overleg waar nodig. Het nieuwe pand zag ik voor het eerst (ik heb 2 jaar elders gewoond) en het is praktisch en ruim ingericht, zonder overbodige poespas. Mijn zenuwen kon ik voor de tijd wat wegdringen/wegdrinken met warme chocomelk in de koffiehoek bij de AH ernaast.
Zoals altijd een prima service!
nee
ze hebben tijd voor je en geven een goede uitleg over de behandeling die ze gaan doen.
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde