Zeer tevreden.
vluchtig en gehaast
Het is hier altijd heel laagdrempelig, fijne lieve mensen. Ik raad het zeer aan om hier heen te gaan, zeker wanneer er een bepaalde angst is voor de behandeling
Vriendelijk ontvangen Tandarts zeer gedreven, vakkundig
Als het je eenmaal lukt om telefonisch contact te krijgen, wordt je uitstekend geholpen.
De communicatie is erg goed via internet. De wachtruimte is mooi en gezellig en de behandelaars zijn erg goed
Zeer bitse onvriendelijke tandarts uit het buitenland Behandelt je alsof je dom bent Geeft af op Cees Vindt het hier maar een achterlijk boerendorp, met geen voorzieningen in de praktijk die haar zinnen, en is véél liever in hoogezand waar het allemaal véél beter is
Goede behandeling. Goede voorlichting En vooral de vriendelijkheid.
Omdat ik erg bang voor behandelingen ben, ga ik alleen naar Cees. Bij hem en de assistenten voel ik mij minder angstig. Cees legt altijd rustig uit wat hij gaat doen en hoe druk hij het ook heeft, neemt hij altijd de tijd voor je. De assistenten zijn ook super bekwaam. Mijn gebit ziet er goed uit en dankzij Cees en de assistenten durf ik het goed te laten onderhouden.
Mijn 1e geplande afspraak: 13.50u bij mond hygiënist. Daarna de 2e afspraak om 14u bij tandarts tbv halfjaarl.controle. Ik werd omstr. 14.15u/14.20u door de mond hygiëniste geholpen. Na deze behandeling moest ik weer plaatsnemen in de wachtkamer vanwege meerdere wachtende cliënten. Na opnieuw enige tijd wachten werd omstr. 14.45/14.50u de halfjaar.controle door de tandarts uitgevoerd. Resume: de beide (behandel)afspraken werden ruim 50 min. na de geplande afspraken uitgevoerd.
Deskundigheid; TOP!
heel goed geholpen
Ik heb nu een goede tandarts die echt tijd voor je neemt en ook ziet wat er moet gebeuren en wat niet. Maar dat is helaas wel anders geweest. Ik heb zelfs even getwijfeld of ik hier zou blijven. Vooral omdat de uitloop soms wel een half uur/drie kwartier was,dat is nu beter.
Met Cees prima ervaring, vakman!!
goed en fijn geholpen
Altijd te laat
Prima parkeergelegenheid, prima ontvangst, nette omgeving, kundig personeel. Wordt wel altijd later geholpen van de afgesproken tijd.
Mijn ervaring bij puur mondzorg is zeer goed.
Zeer goed geholpen.
Mijn klacht is zeer serieus opgepakt, er is snel gehandeld. Communicatie verliep prettig!
Zie titel
Alles duidelijk uitgelegd en is zeer kundig.
Bekwame en vriendelijke behandelaars.
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde