De planning loopt wel heel vaak wat uit. Daar moet je van te voren altijd wel rekening mee houden.
Snel handelen
Fijne en professionele praktijk met goede en prettige service. Het enige was dat ik ongeveer 20 minuten later werd geholpen. Verder heel fijn!
Nvt
Jimmy heeft mij goed geholpen!!! Wat ik wel vreemd vind is dat je niet in je eigen praktijk terecht kunt voor een spoedgeval gedurende de gehele komende week
Keurig op afgesproken tijd controle’s gehad van tandarts en mondhygiëniste met heldere uitleg wat er gedaan werd en hoe. Snel en accuraat. Afgesproken wachttijd tussen beide controle’s werd verkort door goede agenda indeling.
Zie boven
Jammer dat niemand kan zien hoe mooi het geworden is, maar ik heb er veel plezier van.
goede en prettige behandeling
Al goed
Prima behandeling
Ik voel me altijd gezien en gehoord en voor mij is dat het alle belangrijkste. Dat geeft vertrouwen, ontspanning en verminderd angst.
Ik ben klant bij een andere Puur Mondzorg praktijk en werd daar door Cees geholpen. Hij heeft vervolgens een behandelplan uitgeschreven waar ik gebruik van heb gemaakt. De uitvoering daarvan is prima gedaan en verlopen. Ook de uitleg en adviezen waren helemaal goed. Ik overweeg over te stappen naar deze praktijk.
Snel en goed geholpen
2 afspraken achter elkaar. Op mijn verzoek, in verband met urgente privé omstandigheden, werd heel snel en bereidwillig de afspraken voor mondhygienist en tandarts achter elkaar geplaatst. Ik hoefde zelfs niet van behandelstoel te wisselen. Klasse!
Goede ervaring
Snelle en gedegen goede controle. Bij het maken van een nieuwe afspraak tegelijkertijd ook maar een afspraak gemaakt voor mijn dochter. Heel flexibel en vriendelijk mee om gegaan.
Bang voor de tandarts hoef je bij PUUR mond verzorging in Paterswolde niet te zijn. Elke handeling wordt met de meeste zorgvuldigheid uitgevoerd. De nieuwste apparatuur op gebied van mondverzorging wordt gebruikt. Elke stap wordt persoonlijk met je door genomen, en uitgelegd wat de voor en nadelen kunnen zijn. Bij Puur Mondverzorging ben je in goede handen.
Heel goed. Wil geen andere tandarts
Wordt volgende keer geholpen door mijn vaste tandarts Reinders.
Prettig geholpen voor iemand die bang is om naar de tandarts tegaan. Geduldig legde alles goed uit.
Helaas erger ik me (al een tijdje) aan de te lange wachttijd, dit maal 40 minuten.
Vrijwel direct na binnenkomst konden we op het afgesproken tijdstip naar de behandelkamer. De assistent trof de voorbereidingen en de tandarts kwam snel daarna. Het leek wel alsof hij alle tijd voor je had en vertelde rustig en adequaat wat de volgende stappen zouden zijn. Bij de vriendelijke receptioniste hebben we daarna een vervolgafspraak gemaakt. Je zou haast zeggen dat we ons verheugen op het volgende bezoek.
Zoals altijd.
Hoofdweg 210