Ze is heel aardig en leuk met kinderen. En kan goed uitleggen
Nvt
Nadat ik pijn had en niet goed werd. Is de tandarts heel rustig gebleven en het goed opgelost.
Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en naar je luisteren .
Wel uitloop van 20 minuten. Afspraak met mondhygiëniste was erg kort omdat er weinig aan de hand was terwijl bij het vorige bezoek het ten zeerste aanbevolen werd. Verder super vriendelijk geholpen. Als het goed is word ik nog gebeld voor een vervolg afspraak.
Zie hiervoor
Goede eerste ervaring
Zorgvuldig en uitleg over de eventuele behandeling
Probleemloos netjes en vriendelijk
Puur Mondzorg in Paterswolde ervaar ik als heel prettig. De sfeer is rustig, de receptionistes zijn heel vriendelijk en behulpzaam. En natuurlijk de mondhygiëniste en tandarts; heel bekwaam en aardig ook!
Afspraak redelijk op tijd , vriendelijke behandeling
Twee patiënten staan op één adres met één email-adres. Toch de nota voor één patiënt via de mail en de nota voor de andere patiënt met de post.
Prima!
Vriendelijk en efficiënt. De handelingen werden ook mondeling toegelicht. Dit vond ik erg prettig. Ook het produktadvies stelde ik op prijs. Ger van der Meulen
Helemaal prima, niks aan te merken
nvtt
Super en zeer bekwaam. Ik was behoorlijk bang voor mijn behandeling maar werd heel goed gerust gesteld en zelfs toen een apparaat niet werkte waardoor het veel langer duurde als nodig werd ik nog steeds enorm gerust gesteld. Dat heeft me heel veel geholpen.
prima geholpen
Ik had een gebroken tand en kon direct geholpen worden. Geweldig. Er is een passende reparatie uitgevoerd, zeer tevreden.
De kroon is snel op het implantaat geplaatst en goede uitleg erbij.
Ik ben zeer tevreden
de wachttijd voor behandeling vind ik lang. Eerst controle door preventiemedewerker en daarna pas een maand later behandeling door de tandarts.
Goede behandeling door aardige mensen in een mooie praktijk. Aanrader.
Prima praktijk Afspraak liep wel 45 minuten uit Beetje jammer Hoop dat het eenmalig was
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde