Prettige ervaring met de mondhygieniste,maar ook met de tandarts. Mooi op tijd
Gericht op herstel van tand, heel goed gedaan door Reinders.
Ik was geen patient bij PUUR Mondzorg Paterswolde, maar toen ik belde om hulp, vanwege een afgebroken kies, omdat mijn eigen tandarts er niet was en de hulppost overvol zat, kon ik de volgende dag al tot volle tevredenheid, geholpen worden.
Ik had een afspraak voor een controle. Vooraf werd ik benaderd om hier de mondhygiënist aanbood te voegen. Ik heb dit geweigerd omdat vorige keer was besproken dat dit niet nodig was. Eenmaal in de stoel bleek degene waarvan ik dacht dat ze de tandartsassistente was toch de mondhygiënist te zijn en was de behandeling al gestart. De behandeling was, evenals de controle, kwalitatief goed en vriendelijk maar het zo opdringen van behandelingen is niet correct.
Geen opmerkingen
Zie boven
Ik vind het goed…
zie boven
Zeer vriendelijk, eerlijk en luisteren naar de patiënt.
Fijne ontspannen sfeer.
Alles volgens afspraak
Bizar slechte logistiek van Pure. Mijn afspraak bij de tandarts werd geannuleerd terwijl ik door de mondhygieniste werd behandeld. Afspraak van mijn partner werd 1 dag tevoren afgezegd. We stonden zogezegd op de reservelijst terwijl de afspraak 6 mnd tevoren was vastgelegd. Zelf moeten we 48 uur tevoren afzeggen anders krijgen we een rekening.
Ik was mooi op tijd aan de beurt en ben keurig geholpen
Altijd beetje vervelend om naar de tandarts te gaan. Echter tandarts Reinders altijd opgewekt en positief. Fijne tandarts!
Behulpzaam
Heerlijke behandeling na eerst te hebben doorgesproken enz. Prima.
Vriendelijk, zeer deskundig, duidelijke aanwijzingen en uitleg. Behandeling was zeer fijn.
Duidelijk en doortastend . Behandeling moet nog dus daar kan ik nog geen beoordeling over geven.
Prettige en heldere communicatie.
Kon snel een afspraak maken en goed geholpen
Omdat mijn eigen tandarts nog 3 weken gesloten was even uitgeweken naar puur met een kies waar een stuk afbrak. Kon snel terecht en reparatie is vakkundig gedaan. Heel tevreden.
De Mondhygiëniste deed haar werk opvallend grondig en in detail. Mijn complimenten!
Door het uitlopen van de behandeling van de patiënt voor mij, liep de wachttijd drie kwartier uit. De baliemedewerker heeft toen op eigen initiatief een vervangende tandarts geregeld. Dat is goede service.
Het lijkt mij allemaal uitstekend voor elkaar daar
Hoofdweg 210
9765 CK Paterswolde