Zie titel
Alles duidelijk uitgelegd en is zeer kundig.
Bekwame en vriendelijke behandelaars.
Vakkundig, goeie uitleg, maar nooit op tijd.
Vriendelijk benaderd en een goed contact gehad.
Prettige medewerkers. Zeer rustig.
Mijn “nieuwe” tandarts Stella neemt alle tijd en legt ook alles uit waardoor je je snel op je gemak voelt. Een tandarts die haar vak verstaat! Erg blij mee!
hele duidelijke uitleg gekregen inzake de verschillende opties voor behandeling.
Vaak lange wachttijden in de wachtkamer…. Erg vervelend, zeker ook voor kinderen.
Goede praktijk. Ik moest alleen wat lang wachten.
Nerveus stapte ik maandagmiddag 22 mei 2023 de praktijk binnen. Ik had de nacht ervoor slecht geslapen. Ik zag namelijk heel erg tegen de controle op want er was een stuk van mijn kies afgebroken. Ik heb net een zware periode achter de rug door het overlijden van de dochter van mijn zus. Daardoor was een goede verzorging van mijn gebit er een beetje bij ingeschoten. Ik wachtte totdat ik opgeroepen zou worden door mevrouw Van Eekelen, de mondhygiënist. Maar een leuke jongeman met een vlotte babbel riep mij op, stelde zich voor als Jimmy en zei dat hij eerst de halfjaarlijkse controle zou doen (ik dacht: hellup waar is Cees bij wie ik mij altijd zo op mijn gemak voel?). Maar Cees had het druk,druk,druk! Ik vertelde hem over de kies en dat ik heel erg tegen de controle op zag. Gelukkig wist ook deze jongeman mij heel erg gerust te stellen. Hij kwam heel deskundig op mij over, was heel vriendelijk en zei dat ik een vervolgafspraak moest maken voor die afgebroken kies en nog een andere kies waar een klein stukje van was afgebroken. Beide konden ‘gewoon’ gevuld worden. Wat was ik opgelucht! Daarna kwam er weer een nieuw gezicht die zich voorstelde als Aydin (ik hoop dat ik het goed heb verstaan). Ik vond het jammer om te horen dat mevrouw Van Eekelen daar niet meer werkt. Maar gelukkig was deze mevrouw net zo deskundig en vriendelijk als mevrouw Van Eekelen! En heel begripvol! Toen ik de praktijk verliet voelde ik mij door deze twee nieuwe mensen zo gerustgesteld en gemotiveerd dat ik vol goede moed de vervolgafspraak tegemoet zie! Nou maar hopen dat ik dit gevoel kan blijven vasthouden!!!
Prettig
ik was direct aan de beurt toen ik binnenkwam.
Fijne tandarts Mooie praktijk
zowel bij de mondhygieniste als de tandarts heel aardig, begripvol en professioneel
Zowel de mondhygiëniste als de tandarts hebben me goed geholpen en voorgelicht.
Geduldig, empathisch, verbindend, meedenkend, goede uitleg behandeling. Fijne ervaring
Vriendelijk
Ondanks dat het weer de eerste keer was, na de coronacrisis, ben ik zeer goed behandel. Ass a matter affect, ik was wat eerder, en werd ook wat eerder behandeld. Ben dus zeer tevreden.!
"Een 10 is voor God' zei een leraar. Ik ben dik tevreden.
Reinders is een fijne tandarts, jammer dat hij zich bij zon grote keten heeft aangesloten. Slechte site, waardeloze nieuwe tandartsen, commerciël. Maar zolang ik bij reinder kan blijven, blijf ik!!!!
intakegesprek ervaren als sympathiek en deskundig