Het is snel en netjes opgelost
De verstopping is snel verholpen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews melden een snelle reactie en goede, professionele reparaties. Het team wordt omschreven als vriendelijk en vakkundig, met eenvoudige afspraken. Meerdere reacties noemen een goede opvolging en praktische oplossingen. Al met al wordt de service hoog gewaardeerd om betrouwbaarheid en kwaliteit.
De verstopping is snel verholpen
Yolande
Stampersgat
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: De medewerker was vriendelijk, maar helaas is mijn probleem tot op heden nog steeds niet opgelost. Ik vind het erg jammer dat ik hiervoor een hele dag tijd heb moeten vrijmaken en dat het probleem daarna nog niet verholpen is. Ook heb ik na het bezoek weinig tot geen verdere terugkoppeling gekregen. Ik had graag gezien dat er meer verantwoordelijkheid werd genomen om het probleem daadwerkelijk op te lossen en mij hierover beter op de hoogte te houden.
Maria i Mosch
Breda
Afspraak snel gemaakt. Fijne medewerker die de verstopping prima heeft verholpen.
Arie de Ruijter
Schelluinen
ik was blij dat Groeneveld Riooltechniek B.V.dat ze mij kwamen helpen want heel mijn huisje stond onder water ik wist niet goed wat ik moest doen ik had zoiets nog nooit mee gemaakt en wil het ook niet meer mee maken en stinken van het riool mijn zoon en kleindochter kwamen mij ook helpen die ben ik ook dankbaar ze hebben er ook voor gezorgt dat er een schoonmaak ploeg kwam die hebben alles goed schoon gemaakt
Nelly Vermunt-Krijnen
Standdaarbuiten
Ik kon makkelijk een afspraak nakende en op heel korte termijn. De monteur was op tijd. Ik had de toegang vrij gemaakt. Hij nam de tijd en heeft de gootsteen verstopping goed verholpen.
Peter
Breda
Tevreden, onze douche was verstopt. Dit is perfect verholpen.
Samantha Barreto Cantero
Oudenbosch
Het was zo gefikst
Jm Dirne
Behulpzaam en heel vriendelijk
D. Vorst
Breda
Het was snel en goed geregeld!
Alaida
Breda
De klacht is: bijna dagelijks geborrel met stank tussen 18.00 en 19.00 uur. De klacht is er nog steeds.
Beveelt niet aan
Richard
Beste Richard,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u vrijwel dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur geborrel en stank ervaart.
Deze klacht is bij ons bekend en door ons onderzocht. Helaas betreft het een probleem dat niet met een reguliere ontstoppings- of reinigingswerkzaamheid door ons kan worden opgelost. Voor een definitieve oplossing is een structurele aanpassing aan de installatie/riolering noodzakelijk. De beslissing over en uitvoering van deze aanpassing ligt bij onze opdrachtgever. Wij hebben onze bevindingen en het benodigde vervolg bij de opdrachtgever kenbaar gemaakt.
Omdat wij de structurele aanpassing niet zelfstandig kunnen uitvoeren of inplannen, vinden wij het jammer dat onze dienstverlening hierdoor als onvoldoende wordt beoordeeld.
Uiteraard blijven wij, zodra onze opdrachtgever hiervoor opdracht geeft, graag beschikbaar om bij te dragen aan de oplossing.
De door u ervaren overlast zegt in dit geval dan ook niets over de kwaliteit van de door ons uitgevoerde werkzaamheden.
Nu u via onze reactie op de hoogte bent van de achtergrond van deze situatie, zouden wij het zeer waarderen wanneer u uw review nogmaals zou willen bekijken en, indien u daar aanleiding toe ziet, uw beoordeling van onze dienstverlening zou willen herzien.
Ze hebben ons goed geholpen
Glenn Hoeke
Nieuwendijk
Riool is helemaal gemaakt
Suzanne van Ommen
Breda
Groeneveld kon snel ter plekke komen
Roy
Alphen a/d Rijn
De uitleg van de werkzaamheden waren de 2de keer een heel stuk professioneler dan de 1ste keer.
12 September 2026
John
Oud Gastel
Na gebeld te hebben over een probleem met de afvoer van de wasmachine, stond men dezelfde dag nog op de stoep en alles kwalitatief afgehandeld met ook een oplossing voor de toekomst bedacht. Super service!
Patrick
Raamsdonksveer
Meerdere keren een goede ervaring. Deskundig & vriendelijk.
John de Graaf
Werkendam
Snel een afspraak kunnen maken en verstopping prima verholpen. Vriendelijke monteur.
Kees
Dordrecht
goede service en opvolging
Johan
Gorinchem
Vriendelijke medewerker en netjes alle stenen weer terug gelegd
3 July 2026
Rob
Hameeteman
We hadden lekkage in huis vanwege een kapotte en verstopte regenwaterafvoer. Ik belde op vrijdagmiddag en toen ik de situatie uitgelegd had en bleek dat de nood hoog was heeft Groeneveld een andere, minder urgente afspraak verzet om ons nog voor het weekend te kunnen helpen. De reparatie werd vervolgens snel en vakkundig uitgevoerd door zeer vriendelijke en behulpzame mannen van Groeneveld. Dus niets dan lof en nogmaals onze dank voor de snelle hulp!!
2 July 2026
Tonie van der Vlies