Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt overwegend tevredenheid met professioneel en meelevend personeel en duidelijke, vlotte communicatie. De organisatie wordt vaak als goed geregeld genoemd, met persoonlijke aandacht zoals livestreams en 24-uurs kamers. Over het algemeen wordt de ervaring beschreven als respectvol en waardig. Een enkele beoordeling vermeldt een minder prettige ervaring bij de asophaling.
De intake, de uitvoering en de nazorg was geheel naar wens en heeft veel familieleden en vrienden de ogen geopend hoe anders een dienst kan zijn. Allemaal zeer positief!
2 September 2026
Gerard
van Kruijssen
Het was een mooi afscheid van mijn moeder, alles was goed geregeld, van ontvangst tot koffiekamer.
1 September 2026
Ingrid
15 August 2026
henk kroon
Zoetermeer
Ze waren heel vriendelijk en behulpzaam en begripvol en alles is heel goed en mooi gedaan onze hartelijke dank ervoor
14 August 2026
Maria
Den Haag
Locatie is perfect van buiten en binnen. Video and geluid waren goed en mogelijkheid voor live meekijken. Medewerkers waren heel betrokken en aangenaam.
4 August 2026
Alka Chopra Bhalla
Zoetermeer
van a tot z precies zoals gevraagd en afgehandeld
4 August 2026
de brabander
zoetermeer
Zeer betrokken medewerker die ons heeft begeleid van het overlijden tot de uitvaart. Prettige ontvangst op de dag van de uitvaart.
13 July 2026
Hans
Zoetermeer
Alles volgens afspraken zeer goed geregeld.
13 July 2026
Hennie
Goed begeleid door Lara
2 July 2026
Renée de Zeeuw-Bakker
Zoetermeer
Al gehele goede ervaring Vriendelijke personeel Goede en ruime catering mogelijkheden Mooie verzorgde ruimte
1 July 2026
Margarita
Ben zeer tevreden.
13 June 2026
J. Stoffer-de Boer
Zoetermeer
De uitvaart van mijn man was goed en mooi georganiseerd
12 May 2026
Erica
zie boven
2 May 2026
ABC Verbruggen,
Den Haag
Heel fijn dat alles soepel verliep. Er wordt snel contact opgenomen en mn contactpersoon was goed bereikbaar en behulpzaam
2 April 2026
yvette
voorburg
o blij met de begeleiding van Stephanie. Met een lach en een traan hebben we ons door het afscheid heen geslagen. 2x in 5 maanden.
Beveelt niet aan
1 April 2026
Michelle
Zevenhuizen
We zijn zo liefdevol geholpen door de medewerkers van de Meerbloemhof bij het overlijden van onze moeder. De 24 uurs kamer was perfect voor ons en hebben wij als heel prettig ervaren. Alles werd ook netjes verzorgd door de medewerkers. Op de dag van afscheid/ vertrek en weer terugkomen liep alles op rolletjes heel fijn.
1 April 2026
Desley
Zoetermeer
Ik kijk terug op een mooi, plechtig en respectvol afscheid van mijn moeder. De locatie en de mogelijkheden om het afscheid een persoonlijk tintje te geven waren fantastisch. Het was een droevige maar mooie dag.
2 March 2026
Rob de Bruin
Zoetermeer
Heb bij crematorium bloemhof een zeer positieve ervaring.
15 February 2026
Michael Verhoeff
Alphen aan den Rijn
Alles netjes en goed geregeld.
13 February 2026
Jacqueline ten Kaate-Douglas
Zoetermeer
De crematie en alles er omheen was prima, maar de as ophalen een aanfluiting De kamer waar we naartoe moesten was donker en het licht moest nig aan, de as zit in een soort brievenbus, hier is het en wegwezen. De dame was aardig, niets van te zeggen. Er zullen regels zijn, maar dit was erg kil.
19 January 2026
Jolanda
Zoetermeer
Uitvaart van mijn overleden vrouw is door Dela uitstekend verzorgd. De zeer betrokken uitvaart verzorger Stephan Faber heeft de familie goed opgevangen en begeleid voor-tijdens en na de plechtigheid. Ik beveel Dela van harte aan.
3 December 2025
Ed
Zoetermeer
Vanaf het begin tot aan nu professionele mensen die je bijstaan
7 November 2025
Dicky
Voorburg
Uitvaart en ook de begeleiding prima verzorgd
5 November 2025
Corrie
Zoetermeer
Ondanks het vele verdriet,kijk ik terug op een mooie afscheidsdienst.
4 November 2025
Elisabeth
Zoetermeer
Enkele weken geleden heb ik afscheid moeten nemen van mijn echtgenote. Mijn vrouyw was ruim een week opgebaard in een 24-uurskamer biij de Meerbloemhof te Zoetermeer. De mogelijkheid dat belangstellenmde een overledene 24 uur per dag kunnen bezoeken vind ik een ongelovelijke uitkomst. Als nabestaande gaf het mij een hoop troost dat ik op ieder gewenst moment mijn partner kon bezoeken. Overigens zag de kamer waar ze lag opgebaard er heel rustig en vredig uit. Dat geldt ook voor de ontvangstruimte. De aula waar de uitvaart plaatsvond was heel netjes en gaf het gevoel op een zeer waardige manier afscheid te kunnen nemen van je geliefde. Tot slot verzorgde Meerhofbloem een uitstekende live stream voor alle mensen die niet lijfelijk aanwezig konden zijn.
1 October 2025
Bart de Ruiter