Filters

9

Goede en persoonlijke service

Persoonlijk en laagdrempelig te bereiken. Zaken worden snel geregeld. Meedenkend en nemen de tijd voor je

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer betrokken en goede adviezen

Bij De Jongh ben je geen nummer maar een persoon. Er wordt samen met de klant gekeken welke verzekeringen van belang zijn en welke beter gelaten kunnen worden. Het is een fijn idee dat zij samen met de klant de verzekeringen jaarlijks gecheckt worden op relevantie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd vriendelijk

Fijn en open gesprek niet alleen zakelijke dingen maar ook wat privé erbij heerlijk gesprek

 • Aanbevelen? Ja
10

Hier staat de klant op nr 1

We zijn al jaren klant bij de jongh verzekeringen. Mocht je een probleem hebben staan ze meteen voor je klaar, denken mee en zorgen voor een oplossing. Fijn dat de lijntjes zo kort zijn,

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, professioneel team

We zijn nu een aantal jaren klant bij de Jongh Verzekeringen en zijn erg tevreden. Snelle service, aardige medewerkers die goed met je meedenken. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en meedenkend.

Snelle service en goed meedenken met declaratie annuleringsverzekering. Snel tot een naar ieders tevredenheid oplossing gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede en persoonlijke service

We zijn al jaren klant bij de Jongh Verzekeringen en zijn zeer tevreden over het contact en de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geholpen wanneer nodig.

Tijdens vakantie 1 koffer niet op plaats van bestemming maar snel contact met Yurjen gehad en werd nagekeken wat er gedaan kon worden. Snel duidelijkheid vanuit de verzekering. Top geregeld allemaal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een verzekeringskantoor met aandacht voor de klant

Fijn persoonlijk contact met professionele mensen die met je meedenken tot het probleem is opgelost. Het maakt niet uit of je nu een zakelijke of particuliere klant bent ze hebben altijd tijd voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel kennis en behulpzaamheid geboden

Ben zelf niet zo thuis in verzekeringszaken. Zij slagen er in om alles in Jip en Janneke-taal uit te leggen en denken prima mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en korte lijntjes

Ze zijn persoonlijk je voelt geen afstand! Als ik een vraag voorleg krijg ik snel feedback! De lijntjes zijn kort en je krijgt niet tig mensen aan de lijn. Je bent hier geen nummer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en deskundig advies

De communicatie met Yurjen gaat altijd goed. Hij denkt met je mee en probeert je altijd snel te helpen. Hij neemt de tijd voor je en legt alles goed uit. Wij zijn erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn geholpen

Als ik bel met een vraag wordt ik altijd erg fijn door Johan geholpen. Heeft hij niet direct een antwoord ontvang ik binnen 24 uur een antwoord van hem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top medewerkers die je persoonlijk benaderen

Super verzekeringsmaatschappij waarbij je je niet alleen maar een polisnummer voelt. Het persoonlijke contact kan ik enorm waarderen, ze zoeken specifiek en in overleg met jou naar het beste wat bij je past. Jammer dat ik niet jaren eerder mezelf als klant bij hun heb aangesloten. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid & de persoonlijke touch, in het bijzonder Yurjen & Johan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een deskundig kantoormet super vriendelijke medewerkers

We zijn al jaren klant bij de Jongh. Als je belt, lijkt het contact of we gisteren nog samen koffie hebben gedronken. Vriendelijk en deskundig! Ook Yurjen is heel allert op mogelijke vragen of onduidelijkheden bij ons. Op een professionele manier heeft Yurjen de rol van Cos overgenomen. Ik ben heel tevreden met zijn adviezen en ondersteuning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig! Je bent geen nummer!

Altijd fijn binnenkomen!! Je bent geen nummer, je wordt prettig ontvangen. Alles is bespreekbaar, een alles wordt duidelijk uitgelegd. Heb je vragen, ze komen er altijd op terug. Yurjen zoekt het uit voor me, waar ik tegen aanloop of vragen over heb. Echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Maatwerk

Mijn eerste ervaring is super positief, op het gebied van kennis, advies en zeer klant gerichtheid. Blij dat ik de overstap heb gemaakt voor mijn familie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en toegankelijk kantoor

Al ruim 10 jaar prettig contact, een keer per jaar. Of vaker, als de situatie daar om vraagt. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
4

Helaas geen positief uitgevallen afhandeling

Door ongelukkig toeval waterschade opgelopen. Nadat in eerste instantie de schade werd afgewezen en ik hen erop wees dat dit niet terecht was, werd een ander artikel uit de polis aangehaald als 'niet plotseling en onverwacht' aangemerkt. Er was in deze geen sprake van opzet of nalatigheid, wel een vergissing! Erg jammer dat er zo naar mogelijkheden gezocht wordt om schade niet uit te keren. Al jaren ben ik wel tevreden geweest over De Jongh, maar dat vertrouwen loopt nu een deuk op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service, in verzekeringen

Mijn ervaring met Jur De Jongh. als onze adviseur in verzekeringen . en advies over Hypotheek is zeer aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service bij ons auto-ongeluk op vakantie

Op de heenweg naar onze vakantiebestemming hebben wij in Duitsland een heftig auto-ongeluk gehad (“gelukkig” was alleen onze auto Total loss). Johan heeft ons op de dag van het ongeluk door de dag heen geloodst. Hij nam contact op met de alarmcentrale zodat die ons prioriteit gaven, gaf steeds aan welke stappen wij moesten ondernemen doordat hij steeds polshoogte nam, hij dacht mee hoe wij onze vakantie konden vervolgen en zocht mee naar een huurauto. En zelfs toen wij het even niet meer zagen zitten, heeft hij ons ervan overtuigd om toch op vakantie te gaan, waar wij geen moment spijt van hebben gehad. Echt een topservice! Ook de nazorg van Yurjen en Frans was heel goed. Binnen no time had de verzekering ons geld gestort. We voelden ons echt geholpen als een mens en niet als een nummer. Heel fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hypotheek prima geregeld

Na een eerste oriënterend gesprek gehad te hebben een vervolgafspraak gemaakt. Yurjen heeft alle tijd genomen om te luisteren naar mijn wensen en ook meegedacht . Hij blijft je op de hoogte houden van vorderingen , en geeft op al je vragen een duidelijk antwoord. Ik ben blij dat hij mij geholpen heeft.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bij de Jongh verzekeringen hebben wij een persoonlijk betrouwbaar advies gekregen.

Waar wij er vroeger tegenop zagen om rond de tafel te zitten met een verzekeringsadviseur, is dat nu helemaal weg genomen. Jurjen heeft oprechte belangstelling voor ons en we voelen ons erg op het gemak bij hem. Dit is wat ons betreft de basis van vertrouwen en natuurlijk ook zijn deskundigheid. Bovendien lijkt niets teveel en word er op vragen snel gereageerd. Wij zijn erg dankbaar dat we een aantal jaren geleden de overstap hebben gemaakt naar de Jongh verzekeringen, het heeft ons veel goeds gebracht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij met de service

Zeer goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja

Over De Jongh Verzekeringen

Bij de Jongh werken we graag op een persoonlijke manier. Verzekeringen en financieel advies zijn maatwerk en daarvoor zijn contact en vertrouwen belangrijk. Uw persoonlijk contactpersoon staat altijd voor u klaar, neemt de tijd voor u en neemt u alles uit handen. Zoals het hoort. de Jongh is een kantoor van mensen, voor mensen, voor u!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd