Dat was een leuke ervaring; vlot een afspraak kunnen maken via AGN, kort daarna een nieuwe ruit. Keurig gemonteerd, gekalibreerd en klaar.
Prima geholpen, wel achteraf gezien beugeltje kwijt van tol Frankrijk, had naar mijn idee wel overgezet kunnen worden.
Top geregeld en goed eindresultaat door een goed bedrijf
Ik ben erg blij met AGN Autoglas. Super snelle service, vriendelijk en erg meedenkend! Een kapotte ruit is erg vervelend maar gelukkig is AGN er die super kan helpen waardoor alles snel weer netjes is!
123RUIT nam heel snel contact op en besprak met mij wat de schade precies was. Aldus konden zij direct een goed advies geven. In mijn geval moet de voorruit van mijn auto vervangen worden. Binnen twee dagen was alles geregeld. Ook kreeg ik voor die tijd snel een leenauto mee, dat was een prima extra service. De montage van de nieuwe ruit was ook zo snel klaar!
Het is een uitdaging om verbeterpunten te vinden. Deze dus ook niet gevonden. Ga zo door!!
Goed en vriendelijke en snel geholpen.
Ik ben snel geholpen en daarnaast hebben ze goed met me meegedacht daar waar nodig rondom het repareren van de schade
Duidelijk formulier om schade en voertuig info door te geven. Na aanmelden binnen 24 uur nieuwe ruit erin, raam was al besteld toen er contact opgenomen werd om een afspraak in te plannen.
Vanaf het eerste moment een prettig contact en bij aankomst een fijn ontvangst en een goede locatie om tijdens de werkzaamheden zelf te kunnen werken.
snel en goed geholpen
Prettig bedrijf!
Kon snel terecht en snelle afhandeling
Goede service, snel en netjes geholpen. Een (goede!) koffie tijdens het wachten in een nette wacht ruimte.
vriendelijk en snel geholpen! Met (lekkere) koffie in een prettige wachtruimte, was ik snel weer op weg! Top en lekker dichtbij!
Vriendelijke man met snelle service. Top!
Vakkundig en netjes gerepareerd.
De ruit is netjes gerepareerd en is weer in orde. Personeel beleeft en wachtruimte was netjes verzorgd.
Prettig geholpen,professionele monteur. Zou het zeker aanbevelen.
Snelle handeling vriendelijk personeel top
Nette en correcte wijze van be- en afhandeling van de ruitschade.
Alles werd me duidelijk uitgelegd, de monteur kwam vakkundig over en was vriendelijk. Eenmansbedrijf, lekker snel schakelen!