Een zeer deskungige aardige en lieve mondhygiëniste. Je wordt er zeer rustig en met respect behandeld. Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik naar deze praktijk ben overgestapt
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Ervaring is goed zowel bij de mondhygiëniste Als bij de tandarts.
Wordt al jaren netjes en zorgvuldig geholpen, heb totaal geen klachten.
1e keer in deze praktijk. Vriendelijk ontvangst en sfeer. Tandarts was doortastend en de mondhygiëniste was vriendelijk en gaf erg goeie uitleg
Ik ben goed, kundig en vriendelijk geholpen.
Ondertussen ben ik een tijdje patiënt bij thco. Over het algemeen is de bejegening door iedereen heel vriendelijk. In het begin toen ik kwam had ik last van een pijnlijke kies. Daarvoor ben ik een aantal keer bij de tandarts geweest. Omdat hij niks kon vinden moest het een ontsteking zijn en adviseerde hij antibiotica. Die wilde ik liever niet (ik ben vanwege gezondheidsredenen erg voorzichtig met gebruik van antibiotica) maar omdat dat echt was wat zou helpen, heb ik die genomen. De klachten namen niet af. Dus moest het volgens de tandarts een zenuwontsteking zijn met als genezing een wortelkanaalbehandeling. Die heb ik ondergaan. De klachten namen niet af. Toen ben ik doorgestuurd naar een specialist en die kwam tot de conclusie dat er nooit een ontsteking had gezeten maar dat mijn kaakbot erg overbelast was door snacht tandenbijten. En dat dat doorwerkte op mijn kies. Wat goed dat jullie vragen een beoordeling te geven om je dienstverlening te verbeteren! Ik hoop dat dit helpt bij inzicht en bewustwording en dat geen een tandarts uiteindelijk meer onnodige medicatie voorschrijft of een onnodige intense (onomkeerbare) behandeling toepast bij klachten door een overbelaste kaak.
Voor een losgekomen kroon kon ik super snel terecht bij tandarts Meijel. En er wordt dan gedaan wat er gedaan moet worden voor een goede prijs. Dankbaar.
altijd top
Goede service, snel handelen en meedenken
Prettig en gemakkelijk
Afspraken worden stipt nagekomen.
Mijn ervaringen met tandheelkundig centrum zijn heel goed ! Vooral met die bij tandarts van Mierlo en met Marieke!
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de praktijk en de behandelaars.
Deskundig en vriendelijk Behandeling door Esther
Niet meer bang om naar de tandarts te gaan zegt voldoende. Altijd een vriendelijk en geruststellend woord.
Goed geholpen
Goed uitgevoerd door kundige mensen
Zeer tevreden voel mij op mijn gemak toppie
Zoals hierboven prettig en vriendelijk en nemen de tijd voor je
Prettig geholpen
Er wordt.goed.geluisterd en rekening.gehouden met.
Fijne ervaring bij alle behandelingen
Tandsteen verwijderen is nooit leuk maar hier had ik nauwelijks pijn tijdens de behandeling
Prima. Jammer dat ik van mondhygiëniste moet veranderen