Ik ben goed en vriendelijk geholpen.
Paul is kundig, empathisch en erg efficiënt !
Word op tijd geholpen. Een hele aardige mondhygiëniste . En tandarts van Meijel een betere bestaat volgens mij niet.
De hele steer voelt niet als naar de tandarts gaan . Iedereen is vriendelijk en in de stoel “ voel je je een gast ipv patient
Goede behandeling. Ipv aanmelden met geboortedatum op display, zou ik liever persoonlijk willen aanmelden, zodat ik ook krijg te horen waar ik het beste kan wachten in de ruimte. Beneden links, rechts of boven. Beneden zijn de wachtruimtes goed, boven wat krap. Literatuur vind ik niets aan. In de dure bladen staat niets wat interessant is. Ik mis wel de mogelijkheid om water tijdens de behandeling uit te kunnen spugen.
Heel Goed geholpen met verzetten van mijn afspraak, dank jullie wel.
Zowel de tandarts, de mondhigieniste als ook de ortodontiste zijn vriendelijk en kundig. Ze nemen de tijd voor je en geven je de, voor jou best passende, mondzorg. Ook prijstechnisch is deze tandartspraktijk fijn.
Als is goed
Geen opmerkingen
A
Nette ruimte, apparatuur en materialen.
Klantvriendelijk aandacht
Vakkundig
Er werd goed geluisterd en antwoord gegeven op vragen. Fijn dat er eerst een meer eenvoudige en goedkopere behandeling voorgesteld is en dat je in de avond terecht kan.
Vriendelijk, op opgesproken tijd, probleem meteen opgelost!
Zie bovenstaand
Uw hield heel fijn rekening met mijn beperking
Alle jaren zeer tevreden over de praktijk
Vriendelijk personeel en snel aan de beurt. Goed advies gekregen.
Behandeling door specialist, prettige persoonlijke benadering, korte behandelingen en korte wachttijden
Heb nu 2x deze mondhygiënist gehad de 1x had ik ook wel wat pijn maar deze x was het echt veel erger vooral als ik iets kouds drink neem nu al 2 dagen ibuprofen in wat ik normaal nooit hoef. Weet ook eigenlijk niet waarom ik lenny niet meer heb maar daar heb ik nooit geen pijn gehad.
Naar de tandarts gaan is nooit leuk maar de vriendelijke mondhygiënist en tandarts maken het een stuk minder vervelend.
Vriendelijk personeel, leggen alles netjes uit.Hebben alle geduld met je.
Prestige benadering. Goed advies.