ik heb sinds mijn 18e erg last van gaatjes. Ik ben nu 21 jaar. Elke tandarts controle heb ik er wel een paar die gedaan moeten, dat ik me soms afvraag of het wel echt is. Afgelopen keer had ik een andere tandarts. Was daar al bangig voor omdat zij niet weet dat ik veel beginnen de gaatjes had. Ze noemde er al heel wat op (wat ik begrijp). ik moest nog een foto maken omdat die oude van 2 jaar geleden was? Nou oke. Daarna konden we kijken waar de gaatjes gegroeid waren om vervolgens te horen dat ik beter nog een afspraak kan maken bij mijn eigen tandarts om te kijken welke echt gedaan moeten worden. Ik heb er toen niet bij nagedacht en ja gezegt maar dat slaat natuurlijk nergens op. Ik moet nu dubbel betalen eigenlijk. Dan hadden ze mij moeten verwijzen bij mijn eigen tandarts in eerste instantie al.
vriendelijk en accuraat
Deskundige en goede begeleiding. Zeker bij angst
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat wij u zo goed kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team THCO
Gewoon goed
Er wordt goed geluisterd bij klachten, werd ook goed opvolgend eerst door de mondhygiëniste en daarna de tandarts geholpen, fijne service ieder half jaar
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team THCO
Deskundig, zeer vriendelijk
Slecht te woord gestaan aan de telefoon
Goedemorgen, Het spijt ons zeer dat u deze negatieve ervaring met ons hebt. Inmiddels is er persoonlijk contact geweest om de beoordeling te bespreken. Wij vinden het belangrijk om klachten in goed overleg en naar uw tevredenheid op te lossen. Met vriendelijke groet, Team THCO
Duidelijke informatie en ze kijken ook echt naar achterstallig onderhoud en bespreken de mogelijkheden met je.
Ik was onrustig, het ging naar mijn idee wat gejaagd en best stevig. Nadat de kroon er uit was, heeft de tandarts gelukkig meteen de kroon terug geplaatst.
Prima tandarts op alle fronten
goede uitleg,word altijd even vriendelijk geholpen,
Fijne ervaring. Maar dat gevoel heb ik al jaren.
Ze legt duidelijk uit wat ze gaat doen en gaat heel zorgvuldig te werk.Geen pijn en resultaat is top...zeer tevreden
Zij is niet alleen een kundig, maar ook oprecht geïnteresseerd in wel en wee van haar patiënt. Ieder mens wil graag gezien worden. zij doet dat voorbeeldig. Ga dus twee keer per jaar met plezier "naar de tandarts".
Goedemorgen, Bedankt voor het delen van uw mening. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team THCO
Professioneel en correct
netjes op tijd geholpen prima en prettige communicatie tijdens behandeling goed advies over onderhoud gebit.
Wordt er altijd goed behandeld
De vernieuwde praktijk ziet er weer stralend uit. Kom hier graag. Altijd even vriendelijk en prettig behandeld door artsen en personeel.
Goedemorgen, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team THCO
Erg goede inval fotograaf ;)
Ik kom bij de mondhygiënist en bij de tandarts en word altijd goed geholpen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Team THCO
Altijd prettige en vakkundige benadering met prachtig resultaat!
Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team THCO