Mijn ervaring is dat de tandarts altijd te laat is
Aardige en deskundige assistente
Goede tandarts, legt alles goed uit en is erg vriendelijk.
Zelfs een angsthaas als ik voelt zich hier op haar gemak,dat zegt genoeg. Vriendelijke en geruststellende tandarts en ook de overige medewerkers zijn prettig in de omgang.
tandarts luistert nar je vragen en geeft daarop antwoord
Top tandarts en assistent
Ook al was ik vandaag niet als geplande patiënt. Ik werd snel en goed geholen
Fijn voor alle begrip en het snelle helpen van een 95 jarige.
goede behandeling fijne tandarts
Als ik op een bepaald moment afspreek dan verwacht ik ook op dat tijdstip aan de beurt te zijn. Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat ik soms wel meer dan een half uur moest wachten. Ik begrijp niet precies waarom dit steeds gebeurt. Mijn advies: plan minder patienten in of zorg voor een werkend belsysteem zodat een klant van te voren weet dat hij/zij later kan komen. Ik zit mijn kostbare tijd te verdoen in de wachtruimte!
Het is allemaal perfect gegaan en gedaan
Ben al meer als een jaar bezig om een goed passende prothese te krijgen boven en onderprothese en het beïnvloed mijn leven zodanig dat ik beperkt wordt in alles. Uit eten gaat niet meer en praten gaat moeizaam omdat het gebit niet blijft zitten. ENZ.
Geen opmerkingen
De behandeling begon goed op tijd en werd zorgvuldig uitgevoerd.
je word goed, netjes en {voor zover ik zelf kan beoordelen }kundig behandeld.Het enige nadeel dat ik vind dat je afspraak altijd uitloopt !!! maar als je zelf in de stoel zit ,hebben ze ook alle tijd voor jou !!!
Wachttijd te lang, bij uitloop even appen of bellen svp!
Tevreden over de aanpak!
Vriendelijk, vakbekwaam en empathisch.
Ik werd vriendelijk ontvangen . En daarna op een prettige manier behandeld.
Snelle behandeling,wel een verdoving gehad tijdens het vullen
Dankjewel voor de goede uitleg en wat jullie gaan doen
Raadhuisplein 48
5121JZ Rijen