Mijn ervaring is tot nu toe goed ik hoop dat het zo blijf
Zeer klantvriendelijk
Al jaren goed
Kom al meer dan 20 jasr bij tandarts Van Heesch altijd prima en corrrcte behandeling
ik had het hele weekend pijn gehad, dus het was een grote opluchting dat ik direct mocht komen. De behandeling was heel effectief, de uitleg helder en duidelijk en het gaf meteen vermindering van pijn. Na een week was ik klachten vrij.
Niets op aan te merken
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat het altijd uitloopt.
Communicatie tot afspraak verliep zeer moeizaam, met wel 4 verschillende betrokkenen ook doordat een tandarts vertrokken was en een andere ziek. Ondanks de miscommunicatie en de erg laat ingeplande ingreep voor een pijnlijke kies, heeft uiteindelijk Eric van Heesch en Maria als assistente me heel vakkundig geholpen en bleek een oude kroon slechts los te zitten. En natuurlijk verliep het ook op de voor mij bekende geanimeerde wijze.
Ervaren mensen
x
Klantvriendelijk en deskundig. Al jaren zeer tevreden over deze hoogstaande verlening van mondzorg!
Uitstekend behandeld
Ben geen held bij de tandarts. Tegenwoordig 'durf' ik dat ook te zeggen van te voren en heb ervaren dat daar alle begrip voor is.
Afspraken worden nagekomen, loopt haast nooit uit. Je weet van te voren waar je aan toe bent. Laagdrempelig en prettig in de omgang!
Kundige tandarts en mondhygienist
Altijd super vriendelijk, geduldig en meedenkend. Zowel aan de balie als aan de stoel. Tja alleen op schema lopen is wel een dingetje.
Fijne ervaring,alhoewel de ervaringen bij tandartsen meestal niet plezierig is.
Vervelend dat als je lid van cz bent, zelf nog je geld moet regelen!
Prima tandarts met een luisterend oor, weet wat je als patiënt wil. Jammer dat het altijd uitloopt en je meestal pas een half uur later aan de beurt bent
De behandeling is goed en duidelijk. Kennis van de tandarts is goed en wordt ook op peil gehouden. Moderne apparatuur.
Vakkundige man en ook nog tijd voor een praatje. Ook hele aardige assistenten
Korte wachttijden en prima behandeling
We zijn super geholpen en een duidelijke uitleg maar we moesten wel ruim 25min wachten omdat er een werkbespreking was, niet handig lijkt me om zoiets te plannen tijdens afspraken. Er stond een bordje zitten in werkbespreking verder kregen we geen info.
Tandarts is altijd attent en stelt me gerust
Tandsteen verwijderd door assistente en afgebroken stukje van kies beoordeeld door tandarts. Vervolgafspraak pas eind juli.
Raadhuisplein 48
5121JZ Rijen