Na eerste consult (ongeveer een jaar na mijn "vorige" tandarts waar ik niet eer tevreden over was) zeer duidelijke uitleg gekregen over de te nemen stappen (kies trekken en afspraak mondhygiëniste)
Fijn dat de tandarts, mondhygiëniste en orthodontie allemaal bij elkaar zitten. Ik kom hier al jaren en zelfs nu ik in Amsterdam woon blijf ik hier komen.
Gaat altijd goed.
Goed.
Vakkundig en vriendelijk.
Sympathiek personeel. Ik ga zonder angst naar de tandarts. Dat was ooit week anders!
Tot nu toe altijd netjes geholpen
Ik zit al jaren bij kliniek Noordzee. Stuk voor vriendelijke maar voor gespecialiseerde tandartsen en mondhygienisten. Voel mij daar veilig en gezien. Stellen je gerust. No-nonsens. En zullen je helpen om je gebit goed te houden.
Verzorgde ruime praktijk. Altijd correct behandeld. Er wordt rekening gehouden met je wensen.
Vertrouwen
afspraak maken gaat goed. ruime wachtkamer, wel hoor je dan de gesprekken aan de balie. ik ben zeer content met "mijn" tandarts (marijtje-vakvrouw). de behandelkamers zijn ook gehorig, je hoort wat er naast je esproken wordt/gebeurd. En het is fijn als de afspraak tandarts-mondhygiene achter elkaar kan. Dat is online niet af te spreken (dus dan even bellen)
Er wordt uitleg gegeven, vooral als er omgevraagd wordt. Vriendelijkheid en beleefdheid.
Mooi
vriendelijk en goed
Ik ben altijd heel goed behandeld.
Zo ontzettend betrokken bij de patiënt Super
We zijn erg tevreden. Super vrolijk personeel. Afspraken maken is makkelijk. We zijn altijd goed geholpen. Kleine minpunt dat tandarts heeft weining tijd voor de patiënten.
Geen lange wachtlijst en zeer goede bekwame tandarts
Ben tevreden met de artsen en artiestensen
Goeie behandeling
Kordate acties
Zelfs met spoed gelijk afspraak kunnen maken en wordt dan ook zeer snel geholpen. Iedereen is heel vriendelijk en er wordt goed advies gegeven.
Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden